To je to što me zanima!

Milan - Kaka se pribojava sudbine Eduarda da Silve

Nešto se mora promijeniti. Talentirane igrače stalno mlate i fauliraju. I mene u Italiji konstantno 'cipelare', rekao je najbolji nogometaš svijeta
Vidi originalni članak

Milanova suprezvijezda, Brazilac Kaka, još je jedanput pozvao suce da strože sankcioniraju oštre startove na travnjacima...
Kaka pati od kronične ozljede koljena tijekom cijele ove sezone i strahuje od pogoršanja ozljede. Uoči dugo očekivanog uzvratnog dvoboja osmine finala Lige prvaka protiv Arsenala na San Siru u utorak, 25-godišnji Brazilac priznao je kako se boji da mu se ne dogodi ista stvar koja se dogodila hrvatskom reprezentativcu Eduardu da Silvi.
- Nešto se jednostavno mora promijeniti. Talentirane igrače konstatntno mlate i fauliraju. I mene u Italiji konstantno 'cipelare'. Na sucima je da zaštite igrače koji stvarno žele igrati nogomet i nadam se da će se to dogoditi čim prije, osobito nakon što smo vidjeli užasnu Eduardovu ozljedu - prenosi Kakinu izjavu nogometni portal Goal.com.
- Tako sam se rastužio kada sam vidio što se dogodilo Eduardu i želim mu što brži oporavak - dodao je.
Unatoč problemima s koljenom, očekuje se kako će Kaka zaigrati protiv Arsenala na San Siru, što je izvrsna vijest za navijače “rossonera” jer, realno gledajući, momčad Milana nije ni približno tako jaka bez njega u sastavu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ponosna_Hrvatica 04.03.2008.

    Ona ozljeda je zbilja pritjerala mnoge da se zapitaju...

  • kika_gnc 03.03.2008.

    kaka je legenda...ma car i pol

Komentiraj...
Vidi sve komentare