To je to što me zanima!

Milan kiksao kod kuće, Napoli opet slavio i juri prema tituli

Ante Rebić igrao je do 70. minute za aktualnog talijanskog prvaka koji na domaćem terenu nije uspio slomiti otpor 14. ekipe talijanskog prvenstva. S druge strane, Napoli se oporavio od teškog poraza iz prošlog kola
Vidi originalni članak

Aktualni talijanski nogometni prvak Milan u susretu 29. kola Serie A nije uspio na svom San Siru svladati Empoli, susret je okončan bez golova 0-0.

Ante Rebić igrao je za Milan do 70. minute, dok je Marko Pjaca ostao na klupi Empolija.

SERIE A Remi Bradarića i Brozovića, Inter šest utakmica bez pobjede

Ovim remijem treći Milan je stigao do učinka od 52 boda, jedan manje ima četvrti Inter koji je ranije u petak također osvojio samo bod odigravši 1-1 na gostovanju kod Salernitane. Empoli je 14. sa 32 boda.

Napoli juri prema tituli prvaka

Ranije u petak su igrači Napolija napravili još jedan korak ka potvrdi osvajanja naslova prvaka Italije ove sezone 2-1 (1-0) gostujućom pobjedom protiv Leccea.

GORI U ITALIJI VIDEO Maldini na poluvremenu smirivao trenera Napolija: Koji k**** hoćeš, već ste uzeli ligu!? VIKALI MU 'CIGANE' VIDEO Navijači Rome rasistički vrijeđali Srbina. Mourinho stao u obranu svog bivšeg igrača

Goste je u prednost doveo Di Lorenzo u 18. minuti preciznim udarcem glavom, na 1-1 je iz gužve poravnao Di Francesco u 51. minuti, ali potom je Gallo u 64. minuti nespretnom reakcijom kada je glavom prejako vraćao loptu svom vrataru Falconeu zabio autogol za konačni rezultat.

Vodeći Napoli sada ima 74 boda, 19 više od drugog Lazija koji će u subotu igrati protiv Juventusa. Lecce je 16. sa 27 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare