To je to što me zanima!

Milan nastavio savršeni niz, Dortmund prokockao pobjedu protiv novopečenog prvoligaša

Borussija je vodila s 2-0 nakon prvog dijela, ali je novi prvoligaš izbjegao poraz, te je osvojio prvi prvoligaški bod
Vidi originalni članak

Nogometaši Milana nastavili su savršeni niz na startu nove sezone talijanske Serie A, u 3. kolu, u gostima, pobijedili su Romu 2-1.

Milan je na Olimpicu poveo već u devetoj minuti kada je francuski napadač Giroud bio miran i precizan kod izvođenja jedanaesterca. Po Romu je koban bio i početak drugog poluvremena jer je Milan u 48. minuti povećao na 2-0.

Sjajan je pogodak postigao Rafael Leao koji je sa suparnikom na leđima, gotovo pa ležeći, potegnuo iz poluvoleja loptu i pogodio za 2-0.

Rimljani su nadu dobili u 61. minuti kada je igrač Milana Tomori dobio drugi žuti karton i potom su krenuli domaći napadi. Ušao je u igru i Romelu Lukaku, ovoljetno pojačanje Rome, koji je debitirao za svoj novi sastav.

No, do kraja je Roma uspjela tek smanjiti rezultat, u 92. minuti je mrežu Milana pogodio Spinazzola. Milan tako ima maksimalnih devet bodova nakon tri kola, dok je Roma bez pobjede i ovo joj je bio drugi poraz.

Subotnji raspored donosi utakmice Bologna - Cagliari, Udinese - Frosinone, Atalanta - Monza i Napoli - Lazio, dok se u nedjelju sastaju Inter - Fiorentina, Torino - Genoa, Empoli - Juventus i Lecce - Salernitana.

Nogometaši Borussije Dortmund i Heidenheima odigrali su večeras u Dortmundu neriješeno 2-2 u susretu trećeg kola njemačke Bundeslige.

Borussija je vodila s 2-0 nakon prvog dijela, ali je novi prvoligaš izbjegao poraz, te je osvojio prvi prvoligaški bod. 

Strijelci za Borussiju bili su Julian Brandt u sedmoj i Emre Can iz jedanaesterca u 15. minuti, dok su golove za Heidenheim postigli su Eren Dinkçi u 61. i Tim Kleindinst iz jedanaesterca u 82. minuti.

Borussia ima jednu pobjedu i dva remija, dok je Heidenheim upisao jedan remi i dva poraza.

Nogometaši West Hama nastavili su s dobrim igrama na startu nove sezone engleske Premier lige, u prvom dvoboju četvrtog kola pobijedili su u gostima Luton 2-1.

Bowen je u 37. minuti doveo goste u vodstvo te je rezultatska neizvjesnost trajala do 85. minute. Tada je Kurt Zouma zabio za 2-0 i posve približio West Ham bodovima. Domaćin je do kraja zabio počasni pogodak, strijelac je bio Andersen u 92. minuti, ali novi poraz nije izbjegnut.

Ovom pobjedom West Ham je privremeno zasjeo na prvo mjesto ljestvice. U četiri utakmice West Ham je skupio tri pobjede, uz jedan remi. Luton je u trećem nastupu izgubio i treći put.

U subotu se igraju sljedeće utakmice Sheffield United - Everton, Brentford - Bournemouth, Burnley - Tottenham, Chelsea - Nottingham Forest, Manchester City - Fulham i Brighton - Newcastle. Kolo završava u nedjelju susretima Crystal Palace - Wolverhampton, Liverpool - Aston Villa i Arsenal - Manchester United.

U dvoboju 4. kola Francuske lige Nantes i Marseille su igrali 1-1.

Marseille je poveo golom Senegalca Ismaila Sarra već u 4. minuti, a činilo se da će Južnjaci lako do pobjede kada je samo pet minuta kasnije igrač domaćih Meunipoye dobio crveni karton.

Ipak, Nantes se nije predao i Egipćanin Mostafa Mohamed je u 39. minuti izjednačio. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare