Obavijesti

Sport

Komentari 0

Milan nastavio savršeni niz, Dortmund prokockao pobjedu protiv novopečenog prvoligaša

Milan nastavio savršeni niz, Dortmund prokockao pobjedu protiv novopečenog prvoligaša

Borussija je vodila s 2-0 nakon prvog dijela, ali je novi prvoligaš izbjegao poraz, te je osvojio prvi prvoligaški bod

VIDEO

Nogometaši Milana nastavili su savršeni niz na startu nove sezone talijanske Serie A, u 3. kolu, u gostima, pobijedili su Romu 2-1.

Milan je na Olimpicu poveo već u devetoj minuti kada je francuski napadač Giroud bio miran i precizan kod izvođenja jedanaesterca. Po Romu je koban bio i početak drugog poluvremena jer je Milan u 48. minuti povećao na 2-0.

Sjajan je pogodak postigao Rafael Leao koji je sa suparnikom na leđima, gotovo pa ležeći, potegnuo iz poluvoleja loptu i pogodio za 2-0.

Rimljani su nadu dobili u 61. minuti kada je igrač Milana Tomori dobio drugi žuti karton i potom su krenuli domaći napadi. Ušao je u igru i Romelu Lukaku, ovoljetno pojačanje Rome, koji je debitirao za svoj novi sastav.

No, do kraja je Roma uspjela tek smanjiti rezultat, u 92. minuti je mrežu Milana pogodio Spinazzola. Milan tako ima maksimalnih devet bodova nakon tri kola, dok je Roma bez pobjede i ovo joj je bio drugi poraz.

Subotnji raspored donosi utakmice Bologna - Cagliari, Udinese - Frosinone, Atalanta - Monza i Napoli - Lazio, dok se u nedjelju sastaju Inter - Fiorentina, Torino - Genoa, Empoli - Juventus i Lecce - Salernitana.

Nogometaši Borussije Dortmund i Heidenheima odigrali su večeras u Dortmundu neriješeno 2-2 u susretu trećeg kola njemačke Bundeslige.

Borussija je vodila s 2-0 nakon prvog dijela, ali je novi prvoligaš izbjegao poraz, te je osvojio prvi prvoligaški bod. 

Strijelci za Borussiju bili su Julian Brandt u sedmoj i Emre Can iz jedanaesterca u 15. minuti, dok su golove za Heidenheim postigli su Eren Dinkçi u 61. i Tim Kleindinst iz jedanaesterca u 82. minuti.

Borussia ima jednu pobjedu i dva remija, dok je Heidenheim upisao jedan remi i dva poraza.

Nogometaši West Hama nastavili su s dobrim igrama na startu nove sezone engleske Premier lige, u prvom dvoboju četvrtog kola pobijedili su u gostima Luton 2-1.

Bowen je u 37. minuti doveo goste u vodstvo te je rezultatska neizvjesnost trajala do 85. minute. Tada je Kurt Zouma zabio za 2-0 i posve približio West Ham bodovima. Domaćin je do kraja zabio počasni pogodak, strijelac je bio Andersen u 92. minuti, ali novi poraz nije izbjegnut.

Ovom pobjedom West Ham je privremeno zasjeo na prvo mjesto ljestvice. U četiri utakmice West Ham je skupio tri pobjede, uz jedan remi. Luton je u trećem nastupu izgubio i treći put.

U subotu se igraju sljedeće utakmice Sheffield United - Everton, Brentford - Bournemouth, Burnley - Tottenham, Chelsea - Nottingham Forest, Manchester City - Fulham i Brighton - Newcastle. Kolo završava u nedjelju susretima Crystal Palace - Wolverhampton, Liverpool - Aston Villa i Arsenal - Manchester United.

U dvoboju 4. kola Francuske lige Nantes i Marseille su igrali 1-1.

Marseille je poveo golom Senegalca Ismaila Sarra već u 4. minuti, a činilo se da će Južnjaci lako do pobjede kada je samo pet minuta kasnije igrač domaćih Meunipoye dobio crveni karton.

Ipak, Nantes se nije predao i Egipćanin Mostafa Mohamed je u 39. minuti izjednačio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika