To je to što me zanima!

Milan odustao od Lovrena jer je preskup: Okrenuli su se Srbinu

AC Milan odustao je od kupnje Liverpoolovog stopera nakon što su saznali cijenu koju Klopp i ekipa traže za njega. Preko 20 milijuna bilo im je previše, ali snašli su se...
Vidi originalni članak

Talijanski nogometni velikan Milan odustao je od angažiranja hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena jer je preskup, pišu talijanski mediji.

Liverpool navodno za hrvatskog stopera traži 25 milijuna eura što je Milanu preskupo, pa su se okrenuli stoperu Schalkea Matiji Nastasiću (26).

Bivši igrač zagrebačkog Dinama stigao je u Liverpool 2014. godine iz Southamptona za oko 25 milijuna eura, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 20 milijuna eura.

Lovren je prošle sezone imao dosta problema s ozljedama i izgubio je mjesto u početnoj postavi 'Redsa' sakupivši 18 nastupa.

Srpski reprezentativac već ima iskustvo igranja u talijanskoj Serie A igrajući za Fiorentinu, a njegova cijena nije veća od 10 milijuna eura.

(eg)

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Nik Dubrovnik 04.07.2019.

    Bitno je naglasit da je Srbin. Jeste jadni vi novinari samo potencirate nacionalizam u lovu na klikove i komentare. Pljuc

  • čoviksjuga 04.07.2019.

    Boban je krenuo "uraganski", možda i budu 5. dogodine.

  • Slavonija 87 04.07.2019.

    Kako se Lovrenu vrijednost srozala. Pa za više novaca su ga doveli iz Southamptona prije par godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare