To je to što me zanima!

Milan pobijedio Lazio i izborio polufinale Kupa protiv Juvea

Pobijedili su igrači Milana na San Siru rimski Lazio 3-1 u zadnjem četvrtfinalnom dvoboju Talijanskog kupa. U polufinalu će na Juventus. Drugi par čine Napoli-Siena
Vidi originalni članak

Robinho u 15., Seedorf u 18. i Ibrahimović u 84. minuti bili su strijelci za preokret domaće momčadi nakon što je francuski napadač Djibril Cisse doveo goste u vodstvo već u petoj minuti zabivši svoj prvi gol u dresu rimskog kluba nakon 22 utakmice suše, odnosno od 15. rujna prošle godine.

Jedini ovosezonski gol u Seriji A nekadašnji je napadač Auxerrea, Liverpoola i Panathinaikosa postigao baš Milanu u otvarajućem dvoboju sezone igranom devetog rujna.

S druge je strane Zlatan Ibrahimović upisao 20. ovosezonski gol u Milanovu dresu računajući sva četiri natjecanja.

BiH-reprezentativac u redovima rimske momčadi, Senad Lulić, odigrao je cijelu utakmicu. Kod trećeg Milanova gola majstorski ga je izdriblao Nizozemac Urby Emanuelson krasno nakon toga proigravši strijelca Ibrahimovića u prostor.

Termini polufinalnih dvoboja, u kojima će se sastati Milan i Juventus odnosno Siena i Napoli, jesu osmi veljače i 21. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • juventino_1 27.01.2012.

    prosao i ac penal sta ce to bit :D

  • Ciccio 27.01.2012.

    Forza lotta vincerai,non ti lascieremo mai.....ale ale ale ....Forza vecchio cuore rossonero.....

  • crnimiki90 27.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare