To je to što me zanima!

Rebić je raskrvario suparnika, Kessie u 97. spasio bod Milanu

Nije ovo bilo najbolje izdanje Milana, a na kraju su se doslovno u zadnjoj sekundi susreta protiv Udinesea (1-1) spasili iz penala. Kessie je zabio, a naš Rebić je igrao cijeli susret dok je Mandžukić ozlijeđen gledao s klupe
Vidi originalni članak

Imali su priliku opet doći Interu na bod prije njihovog gostovanja kod Parme, ali sretni su nogometaši Milana što su uopće izvukli bod na San Siru protiv Udinesea (1-1)Bili su bolja momčad svih 90 minuta, ali još uvijek su golovi oni koji određuju bodove. Tako je skoro Becaov gol u 68. minuti donio sva tri boda gostima, ali u posljednjim sekundama je rukom igrao Larsen u svom šesnaestercu što je iskoristio Kessie i zabio iz penala.

A Becao u prvom poluvremenu naletio na hrvatsku stijenu Rebića pa je imao vatu u nosu koji je prokrvario, a Ante je dobio žuti karton nakon sudara s Brazilcem. Nakon neuvjerljivih 45 minuta, Milan je pritisnuo u nastavku, ali su i prvi vadili loptu iz mreže. Udinese je poveo u 68. minuti kada je Becao biti najviši u skoku pred golom Milana, a tom prilikom vrlo je loše reagirao i golman domaćih Donnarumma.

Gosti su bili pred pobjedom, ali Stryger Larsen je u posljednjoj minuti nadoknade neshvatljivo rukom odbio centaršut Rebića i ponudio Milanu priliku da spasi bod. Siguran izvođač penala bio je Kessie. Ante je odigrao cijeli susret za Milan, dok je ozlijeđeni Mario Mandžukić sve promatrao s klupe u društvu Zlatana Ibrahimovića.

U ostalim utakmicama Genoa i Sampdoria su u gradskom derbiju također odigrali 1-1. Povela je Genoa golom Zappacoste (52), a izjednačio je Tonelli (77). Milan Badelj odigrao je čitav susret za Genou, dok je Marko Pjaca ušao u igru u 82. minuti.

Sampdoria drži 10. mjesto na ljestvici sa 31 bodom, četiri više od 13. Genoe. Mario Pašalić igrao je od 63. minute za Atalantu koja je uvjerljivo sa 5-1 (1-1) na svom terenu nadigrala posljednji Crotone. Nakon prvih 45 minuta bilo je 1-1, Gosens (12) je doveo Atalantu u vodstvo, Simy (23) je poravnao, no dvoboj je odlučen početkom nastavka kada su Palomino (48), Muriel (50) i Iličić (58) odveli domaće do 4-1, da bi posljednji pogodak postigao Mirančuk (85).

Četvrta Atalanta sada ima 49 bodova, kao i treći Juventus koji ima susret manje, dok je Crotone na dnu sa 12 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 04.03.2021.

    Kakav Milan za prvaka , i Inter ima srece sto je ovaj Juventus pod vodstvom Pirla/Tuše najblaźe rečeno užas užas .

  • Exterminator 04.03.2021.

    Hahaha kakvu nosinu ima frajer , ovaj Rebić ide u igrača ko bik

  • 04.03.2021.

    Nema nade za titulu

Komentiraj...
Vidi sve komentare