To je to što me zanima!

Milan traži napadača, spremna ponuda za Anelku

Talijanski mediji tvrde kako je Berlusconi pripremio ponudu tešku 18 milijuna eura za igrača koji je dosad već igrao za sedam klubova
Vidi originalni članak

Milan i dalje traži rješenje za ofenzivni dio momčadi. Talijanski mediji nagađaju kako je u Milanellu već spremna ponuda za Nicolasa Anelku. Ponuda teška 18 milijuna eura aktualna bi mogla postati već u siječnju, budući da je Milan u novu sezonu startao katastrofalno. Posljednji poraz, na San Siru od Empolija, samo je posljednji u nizu razočaravajućih nastupa aktualnog prvaka Europe.
Napadački problemi Milana traju od odlaska Andrija Ševčenka u Chelsea. Povremeno ih 'pod tepih' sakrije poneki bljesak nekoga od onih koji su na raspolaganju Ancelottiju, ali nagađanja o napadačkim pojačanjima su konstanta. Što i ne čudi kada se zna da su Milanovi napadači ili u poznim godinama (Inzaghi), ili nespremni (Ronaldo) ili potpuno neučinkoviti (Gilardino)... Bit će zanimljivo vidjeti može li nešto po tom pitanju promijeniti 28-godišnji Anelka, koji je prije Boltona već stigao igrati za Arsenal, Real Madrid, PSG, Liverpool, Manchester City i Fenerbahce.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare