To je to što me zanima!

Milan vs. Chelsea - Koja je opcija bolja za Ronaldinha?

Prednost Milana je velik broj Brazilaca u momčadi, koji bi olakšali prilagodbu Ronaldinhu. Berlusconi novce za transfer već ima spremne
Vidi originalni članak

Ronaldinho je na definitivno na izlaznim vratima Barcelone. To je sada već potpuno jasno. Nije poznato jedino koja će mu biti nova destinacija. Chelsea je navodno sve dogovorila s Brazilcem, no iz Italije stiže drugačija verzija. Tamošnji mediji misle kako je za Barcinu 'desetku' Milan puno bolja opcija od Stamford Bridgea.
Prema mišljenu novinara eminentne "La Gazzette dello Sport", Milan i Chelsea jedini imaju pravih šansi u utrci za Ronaldinha. Pritom navodno nije nebitno što je u Milanu već sada brojna brazilska kolonija, a i talijanski način života je sličniji španjolskom nego engleskom. Uz Didu, Cafua, Emersona, Serginha, Digaoa, Kaku, Ronalda i Pata, prilagodba na novo okruženje doista ne bi trebala predstavljati problem.
Silvio Berlusconi ima spremnih 100 milijuna eura namijenjenih za dovođenje Ronaldinha, a u tu cifru uključena je i plaća koja će biti ponuđena Brazilcu - 10 milijuna eura godišnje! Nagađanja o odlasku potiče i činjenica da Ronaldinho nije nastupio u zadnje dvije Barcine utakmice.
- Igračev izostanak iskuljučivo je vezan uz njehove probleme s listom desne noge. Ronaldinha smatramo temeljnim čovjekom u svim našim planovima i on će i dalje biti dio naše prve momčadi - stoji u priopćenju Barcelone. Koliko istine ima u tome, doznat ćemo vrlo brzo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dotur 27.09.2007.

    Najbolja opcija za Ronaldinha je ostati u Barceloni.

  • boss_22 27.09.2007.

    sutrašnji br 24 sata JAVLJA SE MAMIĆ DA ON KUPUJE RONALDINHA ZA 110MILJONA € POZDRAV OD BOSSA_22

Komentiraj...
Vidi sve komentare