To je to što me zanima!

Milanu samo bod u Bjelorusiji, Šahtar je na rubu eliminacije...

Odigrane su dvije utakmice 4. kola Lige prvaka. U sklopu skupine G Zenit je u St. Peterburgu savladao Šahtar 1-0, dok su u sklopu skupine H BATE i Milan remizirali
Vidi originalni članak

Zenit je na stadionu Petrovski zasluženo slavio protiv momčadi Darija Srne i Eduarda da Silve, a njegova je pobjeda mogla biti i uvjerljivija da su napadači bili koncentriraniji pred golom Oleksandra Ribke. Jedini gol na susretu na kraju je pao u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela kada je zabio Nicolas Lombaerts glavom nakon ubacivanja Konstantina Zirjanova iz kornera.

Srna i Eduardo odigrali su svih 90 minuta, ali nisu mogli spriječiti drugi poraz svoje momčadi koja je nakon četiri kola na tek dva osvojena boda i samim time na rubu ispadanja.

Milan je na gostovanju kod bjeloruskog prvaka od početka bio opasnija momčad i bolju igru okrunio u 22. minuti kada je Zlatan Ibrahimović zabio svoj treći ovosezonski gol u Ligi prvaka. Prvo je Ibrahimović oduzeo loptu domaćinima na njihovoj polovici, a potom se sjurio u 16 metara gdje mu je lijepo asistirao Robinho. Švedski napadač potom je mirno malo iskosa s desne strane pronašao put do mreže udarcem u donji suprotni kut.

Do kraja poluvremena "rossoneri" su imali veliku priliku za povećanje prednosti. Robinho se sjurio sam pred gol BATE-a nakon jedne kontre u 39. minuti, zaobišao je golmana Aleksandra Gutora, ali je njegov udarac malo iskosa s desne strane završio u stativi.

Do izjednačenja je BATE došao nakon kontroverzno dosuđenog penala. Artema Koncevoja tijelom je u 16 metara u trku gurno Ignazio Abate, a sudac Peter Rasmussen pokazao je na bijelu točku. Siguran realizator bio je Renan Bressan. Milan je do kraja nasrtao na gol Bjelorusa, ali nije uspio zabiti.

Liga prvaka, 4. kolo:

skupina G:

Zenit - Šahtar 1-0 (Lombaerts 45+1)

Redoslijed: 1. Zenit 7, 2. APOEL 5 (-1), 3. Porto 4 (-1), 4. Šahtar 2.

skupina H

BATE Borisov - Milan 1-1 (Bressan 55 / Ibrahimović 22)

Redoslijed: 1. Milan 8, 2. Barcelona 7 (-1), 3. BATE Borisov 2, 4. Plzen 1 (-1).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • misterRF 01.11.2011.

    pa ovaj jadan milan nemože ni batu dobit :)

  • jajcanin 01.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare