To je to što me zanima!

Milić: Veliki smo favoriti, ovdje nikog nije ni briga s kim igramo

Novi igrač Olympiacosa Hrvoje Milić kaže kako se u grčkom klubu ne boje Rijeke te kako nikoga nije posebno ni zanimalo koga će izvući u ždrijebu jer bi protiv bilo koga bili favoriti pa su tako i protiv hrvatskog prvaka
Vidi originalni članak

Nema vam posebnog uzbuđenja ovdje zbog ždrijeba kvalifikacija Lige prvaka, niti se bilo tko uzbuđuje oko toga koga smo izvukli. Olympiacos bi bio favorit protiv bilo koje momčadi koju smo mogli dobiti, a to što je to Rijeka, nikome ne znači ništa posebno, rekao je Hrvoje Milić kod kojeg se nitko iz kluba još nije raspitivao o hrvatskom prvaku.

Bivši branič Hajduka došao je na početku sezone iz Fiorentine u Olympiacos, polako se navikava na život u Grčkoj, a u vrijeme ždrijeba zadnjeg pretkola LP-a nije bio pred TV-om nego u šetnji s obitelji koja mu se priključila u Grčkoj.

- Olympiacos je veliki klub s velikim iskustvom igranja u Europi, favoriti smo protiv bilo koga pa tako i protiv Rijeke i to je sve što vam mogu reći - priča Milić te nastavlja:

- Sigurno da ćemo se dobro pripremiti, ali ulazak u Ligu prvaka je naš imperativ i vjerujem da ćemo do njega doći. To što igramo protiv Rijeke, isto kao što je prošlo kolo bio i Partizan, znači nama igračima s prostora bivše Jugoslavije, ali Grcima je svejedno. Ne bih želio da ispadne bahato, ali je to činjenica, Olympiacos je veliki favorit i tako pristupamo ovoj utakmici - rekao je Milić koji polako hvata korak sa suigračima.

- Doveden sam da igram, a ne da sjedim na klupi. Vjerujem da ću brzo izboriti svoju poziciju i opravdati zašto su me doveli. Trener je jako studiozan, do u detalja je sve isplanirano, tako da vjerujem da ima i plan za mene kad će me i koliko početi koristiti.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • MladenValentić 05.08.2017.

    Navijač sam Dinama i nadam se da vam se dogodi sudbina PSV-a, a da se vi kasnije morate skrivati od svojih navijača, Osijek ako bude imao pristup kao protiv PSV-a ne vidim razloga da ne prođe Austriu, mada neće biti lako, ali mislim da je Austria nijansu slabija prepreka od Nizozemaca. Također se nadam da i Everton protiv Hajduka uđe u utakmicu s lako ćemo ili da kako često Englezi u početnim utakmicama Euro natjecanja igraju s igračima iz B ekipe, jer glavne igrače čuvaju za prvenstvo. Svim srcem uz sve naše klubove i kamo sreće da svi uspiju, jer to je uspjeh cijele Hrvatske, samo budale i četnici se mogu radovati ispadanju naših klubova. Iako smo siromašni financijama eto postižemo dobre rezultate, koeficijent raste, sad i velikan Osijek zna tko je i gdje je Osijek, sad nek su u njihovim redovima potresi i nek ih navijači vrijeđaju! Da upola imamo financijska stanja kao klubovi Petice, što bi u Europi radili kad sad radimo to što radimo, iako je u našem nogometu situacija takva da se nezna koji će se klub ugasiti zbog nedostatka novca, što igrači u većini naših klubova igraju za siću! Zbog tog trebamo biti ponosni na sve naše klubove koji postižu uspjehe u Europi!!!

  • MAMUNAMEGALO 05.08.2017.

    I moja žena je veća od mene pa sam zabio..ne jednom

  • MAMUNAMEGALO 05.08.2017.

    Da su dobili Ajduka onda bi pričao ..dobili smo respektabilnog protivnika koji može iznenaditi..bla bla..pljuc

Komentiraj...
Vidi sve komentare