To je to što me zanima!

Milović napustio pripreme i ide u Kinu, Hajduku milijun eura...

Svi detalji ugovora su dogovoreni, Milović stiže u Split riješiti papirologiju i vizu te se spakirati i otputovati u Kinu u klub u kojem je 2001. godine igrao Dejan Računica
Vidi originalni članak

Goran Milović pozdravio se jutros sa suigračima u turskom Beleku i krenuo prema Splitu gdje bi u sljedećih nekoliko dana trebao potpisati ugovor s kineskim Chongqing Lifanom, klubom u kojem je 2001. godine igrao Dejan Računica.

Svi detalji ugovora su dogovoreni, Milović stiže riješiti papirologiju i vizu te se spakirati i otputovati u Kinu. U jednom od najvećih gradova svijeta, koji broji preko 30 milijuna stanovnika, Milović bi trebao zarađivati 500.000 eura godišnje, dok bi Hajduku pripalo oko milijun eura odštete. 

Ovim transferom otvara se mogućnost da se iz Milana u Hajduk na posudbu vrati Stefan Simić, a ukoliko Milan ne pusti stopera u Split, priliku će dobiti mladi Bosančić ili Šimić. 

Idi na 24sata

Komentari 137

  • Soriano96 03.02.2016.

    fina rasprodaja,znaci odma igram na belupo x2 iduci vikend

  • Josip Joe Milovich 02.02.2016.

    Hvala i sretno!

  • milivojSVELIKIM23 02.02.2016.

    opet novinari 24 sata imaju ekskluzivu što se tiče odštete i kolke će igraći imati plače, svaka vam čast. al imate manje točnih prognoza od vakule

Komentiraj...
Vidi sve komentare