To je to što me zanima!

"Mini Dinamo" protiv Squarea u prvom susretu osmine finala

PRVA UTAKMICA Futsal Dinamo u srijedu u 19.30 u Sutinskim vrelima dočekuje dubrovački Square. Prva je to utakmica osmine finala malonogometnog Kupa...
Vidi originalni članak

Futsal Dinamo nakon dva mjeseca bez utakmica dočekuje dubrovački Square u srijedu u 19.30 i Sutinskim vrelima u prvoj utakmici osmine finala Kupa. 

Zagrebačka momčad slavila je protiv Squarea u prvenstvu u 7. kolu. Bilo je tada 4-1 za Futsal Dinamo, ali Zagrepčani su prelomili susret tek u završnici. 

Klub koji posluje po načelu "jedan član, jedan glas", neuporno ponavlja kako su mu najveća snaga upravo navijači koji članstvom i kupnjom ulaznica direktno omogućuju klubu postojanje. U klubu očekuju gromoglasnu podršku u Sutinskim vrelima.

- Nadam se da će nas navijači pratiti kao i dosad. Idemo u nove pobjede - rekao je Matej Horvat, jedini igrač Futsal Dinama koji je nastupio na završenom Europskom futsal prvenstvu u Beogradu.

- Square je jedna od najboljih momčadi i bit će neizvjesno. Nikome nije lako igrati u Dubrovniku i zato trebamo što bolji rezultat za uzvrat - rekao je Horvat.

Vinkovci su u prvoj utakmici osmine finala Kupa kod kuće slavili protiv Kijeva iz Knina 8-4. No momčad Kijeva u uzvratu je razbila vinkovački klub 10-2 i prošla u četvrtfinale. 

Porto Tolero je slavio na gostovanju u prvoj utakmici osmine finala kod prvoligaša Labina 7-4, a Pločani uzvrat dočekuju s velimim nadanjima u prolazak u četvrtfinale.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Prstupak 16.02.2016.

    i bar znaju s petardama

  • tomislav22 16.02.2016.

    Ovi iz mini Dinama bar znaju koje su godine osnovani

Komentiraj...
Vidi sve komentare