To je to što me zanima!

Ministar Dragan Primorac došao 'osvojiti' Kineski zid

Cure poput Sandre i Martine, vrijedne, uspješne, hrabre, obrazovane, obje istaknute sportašice i studentice, pravi su nam primjeri, kaže Primorac
Vidi originalni članak

Martina Zubčić i Sandra Šarić su uzori koji trebaju hrvatskoj djeci, kaže naš sportski ministar Dragan Primorac.
Čim je u petak sletio u Peking sjeo je u crni Audi i pojurio prema dvorani u kojoj je Zoran Primorac igrao četvrtfinale. No Zoki je izgubio meč prije nego se ministar uspio probiti kroz prometnu gužvu. Nešto kasnije barem je stigao na svoju prvu sportsku ljubav, na teakwondo i borbu za broncu Sandre Šarić.
- Hrvatske je izgubila uzore, a djevojke poput Sandre i Martine, vrijedne, uspješne, hrabre, obrazovane, obje istaknute sportašice i studentice, primjeri su na koje se trebaju ugledati naša djeca – govori Primorac i sam nekad aktivni taekwondaš.
- Imam crni pojas, a karijeru sam završio kao viceprvak Jugoslavije. U Splitu sam 1987. godine osnovao Teaekwondo klub Kocunar kroz koji je prošlo oko 3000 djece na što sam posebno ponosan.
S mnogo emocija je, kaže, proživljavao Sandrinu borbu, bodrio ju i strepio. Obje brončane cure u subotu je pozdravio i u Olimpijskom selu. Balića i društvo je utješio, a zatim je svoj trodnevni olimpijski maraton nastavio 'osvajanjem' Kineskom zida te bodrenjem Blanke. U nedjelju će na rukomet, na utakmicu za broncu, a onda odmah pravac - Zagreb.
- Premijer Sanader ipak neće doći u Peking. Mislio je do zadnjega trena da će stići, ali odustao je zbog puno posla - izvijestio je Primorac.
- Kuhari, pršut na sunce! - povikao je odmah netko u Hrvatskoj kući, u kojoj su te delicije 'čuvali' za premijera.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Samo_Ja_08 23.08.2008.

    i ja bi u Kinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare