To je to što me zanima!

Ministar policije: Prijetnje Al Qa'ide SP-u su lažne...

Južnoafrički ministar unutarnjih poslova Nathi Mthethwa odbacuje napise o mogućem napadu na SP-u za vrijeme utakmice SAD-a i Engleske
Vidi originalni članak

Nathi Mthethwa, južnoafrički ministar unutarnjih poslova, izjavio je da nadležne državne službe provjeravaju svaku, pa i najbeznačajniju terorističku prijetnju za Svjetsko nogometno prvenstvo.
- Svaku prijetnju koja se pojavi višestruko provjeravamo. Bili bismo neodgovorni da ih ignoriramo. Ipak, moram reći da ova posljednja, dramatično predstavljena u medijima, ne drži vodu - rekao je prvi čovjek policije organizatora Svjetskog prvenstva.
Militantni internetski magazin "Čekajući raj" objavio je komentar nepoznatog autora, pripadnika terorističke skupine Al-Qaeda, koji se divi mogućnosti bombaške eksplozije tijekom utakmice SAD-a i Engleske, koja se 12. lipnja, drugog dana natjecanja, igra u Rustenburgu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nicijisin49 10.04.2010.

    Prijetnje su nazalost vise nego utemeljene. Predstojece ce SP nazalost biti najburnije u povijesti po dogadjanjima izvan sportskih terena...

  • Nizozemac 10.04.2010.

    To je vec 50% sigurno a 50% nesigurno gdje ima dima tu ima i vatre daj boze da su informacije lazne i da SP prodje u najboljem redu i miru.

  • Th 1950 10.04.2010.

    to govori radi onih 500 000 karata

Komentiraj...
Vidi sve komentare