To je to što me zanima!

Ministra očarali investitori; Naš Hajduk: Nema ništa konkretno

Pitanje koje je ljude iz udruge Naš Hajduk najviše zanimalo ostalo je visjeti u zraku, a to je, kako američki investitori misle povratiti svoju investiciju u splitski klub
Vidi originalni članak

Američki investitori u petak su ideju o ulaganju u Hajduk prezentirali ministru znanosti, obrazovanja i sporta Željku Jovanoviću te njegovom pomoćniku za sport Petru Skansiju. Ministar Jovanović je oduševljen idejom ulaganja u Hajduk.

- Kod Amerikanaca sve izgleda tako jednostavno, a mi smo ti koji volimo komplicirati. Ministar Jovanović rekao im je da mi protiv stranih investicija nemamo ništa, no Hajduk je u većinskom vlasništvu Splita i Grad o tome mora odlučiti. Premda Hrvatska s ulaskom u EU postaje kredibilnija nego prije. Njih ne zanima vlasništvo manje od 51 posto jer teško je vjerovati da bi netko ulagao novac tamo gdje nema mogućnost odlučivanja - prenio je stav ministra Petar Skansi, piše Večernji list.

U subotu su se američki investitori, koje su predstavljali odvjetnik Michael R. Glover, Darren Treasure i Sead Karaselimović, održali sastanak s udrugom Naš Hajduk, koju su predstavljali tajnik Bojan Islamović i član Upravnog odbora Josip Tadinc.

- Konkretne iznose koje misle ponuditi za dionice i način na koji će ih kupiti nisu otkrili, o tome misle obavijestiti javnost prilikom podnošenja službene ponude - otkrili su iz udruge Naš Hajduk o detaljima sastanka u prioćenju.

Amerikanci o investicijama nisu htjeli govoriti, već su naglasili da će ih biti koliko treba. Naglasili su kako brojke koje se vrte u novinama nemaju veze sa stvarnošću. 

Pitanje koje ljude iz udruge Naš Hajduk najviše zanima ostalo je visjeti u zraku, a to je kako Amerikanci misle povratiti svoju investiciju.

- Gospodu iz Amerike smo za kraj obavijestili da ćemo za komentar pričekati podnošenje ponude jer trenutno nemamo nikakve podatke na temelju kojih bi se o ovako važnom pitanju moglo odlučivati - zaključili su iz udruge Naš Hajduk u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • martinahvar 01.07.2013.

    a e neodgovara njima, neče moć bacat baklje

  • templar73 30.06.2013.

    Poruka TORCIDI, ako ne želite Amere u Hajduku a vi ih pošaljite u Varaždin:-)) ovdje trebamo takve

  • Smack 30.06.2013.

    2013. god. ulazimo u EU, a razina razmisljanja je seoskog pijaca. Hajduk nema za place, struju, vodu,... da grad nije dao kredit, kljuc u bravu, jebo takav klub kad ga moras gurat svake godine sa kreditima, ali glavni problem je da ga amerikanci ne bi pokrali, nema se vise sta pokrast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare