To je to što me zanima!

Minotauro: Bio sam baš lud, ali htio sam ga "riješiti" zahvatom

Minotauro je najbolji majstor borbe na parteru u povijesti. No kad te netko uhvati, onda moraš tapkati, rekao je Dana White nakon što je Mir slomio ruku Minotauru...
Vidi originalni članak

Minotauro je udarcima uzdrmao Franka Mira, Amerikanac je zateturao, a publika je čekala završni potez Brazilca. Borci su se spustili na parter, a tamo neočekivani rasplet. Mir je slomio ruku Minotauru. Kraj brazilske legende? Da, ako je vjerovati prvom čovjeku UFC-a Dani Whiteu.

- Minotauro je najbolji majstor borbe u parteru u povijesti MMA-ja. No kad te netko uhvati, moraš tapkati. Ovo se dogodi kad ne tapkaš. Minotaura nevjerojatno poštujem, no moram sjesti s njim i razgovarati. Ne želim gledati kako dobiva batine - rekao je White i neizravno poručio kako bi ovo mogao biti kraj za velikog Brazilca.

No i njega će se valjda nešto pitati. Imao je u rukama dobivenu borbu. 

- Bio sam lud. Imao sam pobjedu, a htio sam ga riješiti zahvatom. Još nekoliko udaraca i borba bi završila, no htio sam to učiniti sa stilom - rekao je Minotauro za portal profightstore i dodao:

- Žudio sam za tim da ga završim na podu. Jer već dugo nisam nikoga tako pobijedio. No to je bilo glupo.

Frank Mir 2008. godine postao je prvi čovjek koji je nokautirao Minotaura, a sad je dodao i to da je prvi čovjek koji je legendarnog Brazilca pobijedio zahvatom. Onime u čemu je Brazilac neprikosnovani majstor. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • čuvar mira 14.12.2011.

    večina ljudi bi cvilila a ovaj mrtav hladan

  • black skorpion 13.12.2011.

    pregazio ga je kamion....zamalo i tenk....ma što je to slomljena ruka....pa on to nije ni osjetio.....;-ppppppp

  • RG 13.12.2011.

    Minotaur je bio ljut zato što nije mogao nastavit borbu sa slomljenom rukom.. Di neš, njemu je to jedna više-manje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare