To je to što me zanima!

Miočić: Bila mi je velika čast trenirati uz živuću legendu

Dan nakon što se Mirko Filipović povukao iz slobodne borbe, brojni sportaši odali su mu počast. Među njima su i njegovi dobri prijatelji Stipe Miočić i Stipe Drviš
Vidi originalni članak

Jučer je u mirovinu otišao jedan od najvećih boraca i legenda kickboksa i slobodne borbe - Mirko "Cro Cop" Filipović. Malo je reći da je objava o kraju karijere šokirala svijet i odjeknula munjevitom brzinom diljem planete. Brojne zvijezde slobodne borbe, brojni obožavatelji diljem svijeta, ali i brojne zvijezde drugih sportova odale su počast jednom od najvećih. 

Među njima su i američki MMA borac hrvatskih korijena te bivši boksač, obojica dobri Mirkovi prijatelji, Stipe Miočić i Stipe Drviš.

- Moj prijatelj Cro Cop je otišao u mirovinu nakon što je ozlijedio rame na treningu. Imao je fantastičnu karijeru i dao je puno sportu. Bila je iznimna čast trenirati uz živuću legendu. Sve najbolje u budućnosti - napisao je Miočić na svojem službenom Facebook profilu. 

Pridružio mu se i bivši WBA svjetski prvak u poluteškoj kategoriji Stipe Drviš.

- Uživaj deda (Mirko Cro Cop Filipović) u mirovini. Prijatelji zauvijek - objavio je Drviš na svojem profilu. 

Mirko će se nakon karijere posvetiti privatnim interesima, naučit će pecati, posvetit će više vremena i obitelji, ali nikad neće prestati trenirati.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • badr hari 12.11.2015.

    Samo je jedan pravi high kick-CRO-COPOV

  • cimerrr 11.11.2015.

    Mirko Cro Cop Filipović,živa legenda borilačkih sportova,proslavio je malu Hrvatsku po cijelom svijetu! Wild Boys,šahovnica na gaćama i majica ATP Lučko,legendarno!!!

  • delboy44 11.11.2015.

    a tko je g.miocic? da nebi i on u sabor preko dijaspore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare