To je to što me zanima!

Miočić: Kažu mi da sam očajan, ja ću ih i dalje sve ušutkavati

Gladniji sam od svih njih. Nitko od njih nije uložio truda koliko sam ja uložio da dođem do ove titule. Briga što moram učiniti, ali ovu titulu ne napuštam. Želim to više od njih. Kratko i jasno, kaže Stipe
Vidi originalni članak

Prvak teške kategorije UFC-a Stipe Miočić pred sobom ima novi ispit. Možda i jedan od najvažnijih do sada. 'The Firefighter' će 13. svibnja po drugi put braniti pojas prvaka, a protivnik je stari znanac Junior dos Santos. Revanš će se održati u sklopu glavne borbe večeri UFC-a 211 u Dallasu.

Teška kategorija je dobila dozu svježe krvi nakon što su Derrick Lewis i Francis Ngannou zaredali nekoliko pobjeda. Istaknuli su se kao ozbiljni kandidati za napad na sam vrh kategorije. Hrvatskoj publici ovaj dvojac posebno je zanimljiv jer se širem MMA svijetu predstavio upravo na UFC Fight Nightu 86 u Zagrebu. Obojica su tada slavila nokautima. Stipe je takvima (a i svima ostalima) imao što za poručiti.

- Slušajte, razumijem da je sve to dio promocije, ali meni nikad nitko nije davao šansu. Nitko nikad nije mislio da ću biti prvak, a pogledajte gdje sam sad. Nastavit ću ljudima dokazivati da su u krivu i to volim činiti. Obožavam to. Želim da mi kažete koliko sam očajan, kako ću završiti nokautiran i kako sam imao sreće tijekom cijele karijere. To je u redu, prihvatit ću to te vas i dalje ušutkavati - jasan je bio Stipe.

Titulu misli držati još neko vrijeme, a ako ju uspije obraniti protiv Cigana, nedostajat će mu još jedna za povijesni pothvat. Nitko nikad u povijesti teške kategorije UFC-a nije obranio titulu tri puta zaredom.

- Gladniji sam od svih njih. Nitko od njih nije uložio truda koliko sam ja uložio da dođem do ove titule. Briga što moram učiniti, ali ovu titulu ne napuštam. Želim to više od njih. Kratko i jasno.

Trenira s bivšim prvakom

Pripreme za obranu naslova su u punom jeku. Bivši prvak srednje kategorije Chris Weidman ugostio je Miočića u svojoj dvorani u New Yorku gdje su zajedno trenirali.

Miočić je tamo trenirao i s Gianom Villanteom, još jednim UFC-evim borcem. Sliku je objavio na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bonecrusher 02.03.2017.

    Za Stipu nema boljeg nadimka. Čovjek je vatrogasac i svi ga znaju kao vatrogasca pa je normalno da mu je nadimak "Firefighter" ili možda je jednostavnije "Fireman"- svejedno - vatra je važna - vatra je u njemu, vatra je oko njega, bori se protiv vatre...pa i Cro Cop je dobio nadimak po zanimanju....

  • DamTi18cm 23.02.2017.

    Tako su pričali i za Overema pa ga speglao.

  • bedak11 22.02.2017.

    Odkud ovaj nadimak 'The Firefighter' za Miocica? Nadimak mu je Stone cold ili the silencer, firefighter je po zanimanju. Kao da za Andersona Silvu kazes 'McDonalds Worker'

Komentiraj...
Vidi sve komentare