To je to što me zanima!

Miočić lovi 4. pobjedu u nizu protiv nizozemskog 'nebodera'

Neporaženi Stipe Miočić je kao i Stefan Struve također nanizao trojicu i novom pobjedom bi definitivno ušao u 10 boraca, u krug onih koji su u statusu izazivača
Vidi originalni članak

UFC se želi popularizirati diljem svijeta pa su se povodom nove priredbe vratili na Otok, točnije u Nottingham. A glavna borba subotnje večeri bit će hrvatski borac.

UFC on Fuel TV počinje oko 22 sata, a Stipe Miočić bori se protiv Stefana Struvea. Nizozemac će mu biti najveći izazov karijere.

Nadimak mu je 'neboder', a razlog je naravno visina. S 212 cm je izrazito neugodan protivnik svakome, a kad se tome doda iskustvo... Sa samo 24 godine već iza sebe ima 29 borbi i samo pet poraza, a u najjačoj borilačkoj organizaciji je već tri i pol godine. Samo jednu pobjedu ostvario je sudačkom odlukom, nokautom šest, a čak 16 različitim polugama. 

Nanizao je tri pobjede i to opasne protivnike, Barrya, Hermana i Johnsona. U istom nizu je i Miočić.

Neporaženi Stipe (omjer 9-0) je također nanizao trojicu i novom pobjedom bi definitivno ušao u TOP 10 boraca, u krug onih koji su u statusu izazivača. U sličnoj poziciji bio je i Igor Pokrajac prošlog tjedna, ali se nadamo da neće isto proći.

Po kladionicama je favorit...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bolitek 30.09.2012.

    losa taktika!

  • loki89 29.09.2012.

    kolko ja znam miocici su iz srbije,idemo breeeeeee !

  • diablopula 29.09.2012.

    Stipe pobjeduje 100%, nokautom u 1. ili 2. rundi

Komentiraj...
Vidi sve komentare