To je to što me zanima!

Mirel Josa: Dinamo može proći skupinu Lige prvaka, zašto ne

Mi smo pokušali sve, ali Dinamo je bio puno bolji. Znali smo to i ranije. No na ovoj su utakmici to pokazali. Treći njihov gol nas je dotukao, kaže trener Skënderbeua
Vidi originalni članak

Dinamo je utakmicom sezone izborio peti nastup u Ligi prvaka u klupskoj povijesti. "Modri" nakon 4-1 protiv Skënderbeua čekaju europske velikane Real Madrid, Barcelonu, Bayern, Juventus...

Dinamu je ove sezone Liga prvaka jednostavno bila suđena. Od prvog ždrijeba do nevjerojatnog preokreta u jednoj večeri i dolaska do statusa nositelja pa do izvlačenja najlakšeg protivnika u play-offu. No Dinamo tu ne želi stati.

- Siguran sam da ova momčad može "okrznuti" nekoga od velikana u Ligi prvaka - kaže Zoran Mamić, a trener Skënderbeua otišao je korak dalje.

- Iako nisam skroz upućen u stanje Dinamove momčadi, mislim da itekako imaju vrijednost. Prije svega, sjajni su u igri jedan na jedan. Mislim da mogu proći skupinu Lige prvaka - rekao je Mirel Josa i dodao:

- Mi smo pokušali sve, ali Dinamo je bio puno bolji. Znali smo to i ranije. No na ovoj su utakmici to pokazali. Treći njihov gol nas je dotukao.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • donandres 26.08.2015.

    je, je, dinamo moze proci skupinu, hajduk moze osvojiti europsku ligu a albanija ce osvijiti svjetsko prvenstvo, Zakljucak: Josa promijeni dilera, jer jedno su zelje a drugo stvarno stanje stvari

  • hartun 26.08.2015.

    sigali odlican jos sifo i dobra obrana i po trece mjesto uz malo srece

  • Klimzy 26.08.2015.

    Pazi ti izjava dvaju trener: "Dinamo moze okrznuti nekog velikana", a Albanac jos ludji: "Dinamo moze proci skupinu!". Meni je to presmijesno! Realno, Dinamo nema sta trazit od ekipa koje su u prvoj i drugoj jakosnoj skupini. AKO se posreci moze dobit ekipu iz trece jakosne skupine s kojom ce se borit za EL!

Komentiraj...
Vidi sve komentare