To je to što me zanima!

Mirjanu Lučić-Baroni prate dva tajanstvena navijača na tribini

Nema pojma tko ste, ali hvala vam puno na navijanju. Nemojte da vam slučajno padne na pamet ne doći i na moj meč trećeg kola, rekla je Mirjana Lučić Baroni
Vidi originalni članak

Mirjana Lučić-Baroni (34) pobjedom protiv treće nositeljice Agnieszke Radwanske napravila je nešto što joj nikad nije uspjelo na Australian Openu. Izborila je treće kolo.

Posljednji put kad je uopće prošla i prvo kolo dogodilo se 1998., naša tenisačica tada još nije napunila ni 16 godina.
Lučić-Baroni imala je veliku podršku s tribina, posebno od dva navijača, koji su tijekom cijelog meča skakali i nosili transparent s njezinim inicijalima.

- Iskreno, ne znam tko su, ali, dečki, puno vam hvala. Primijetila sam vas i na svom prvom meču kada ste također bili uz mene - rekla je Lučić-Baroni, 'zaprijetivši' im da moraju doći i na njezin meč trećeg kola.

- Nemojte da vam slučajno padne na pamet da se ne pojavite na idućem meču - rekla je Mirjana.

Prije početka meča s razglasa se čula pjesma 'Don't worry be happy', a poruku tog evergreena prigrlila je Lučić-Baroni.

- Kad sam čula tu pjesmu rekla sam si: 'Opusti se, budi sretna i uživaj'. Nikad na Australian Openu nisam pobijedila u dva meča zaredom. Moram priznati da je osjećaj odličan. Znam da mogu igrati odličan tenis i nanijeti dosta štete drugim tenisačicama, no pitanje je mogu li to činiti sedam dana zaredom - rekla je Lučić, Baroni, 79. tenisačica svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Orahova1 19.01.2017.

    Mi Hrvati smo strašno srčani ljudi,to se da primijetiti u svakom sportu isto nam je tako i sa repkom zato i jest ona mi svakog možemo pobijedit ali isto tako i izgubit .

  • Shogun 19.01.2017.

    Gledao sam meč,nemoš vjerovati kako je igrala,jaki i precizni udarci i forhendom i beckendom,a sve stiže,Radwanska nije imal nikakve šanse.Mislim da će proći još dva kola do Pliškove,koja je po meni, uz Serenu,najveći favorit turnira.

  • dazoh 19.01.2017.

    Vidite što Hrvatska mladost radi u Australiji prvo Ivo sada i Mirjana ,samo tako i dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare