To je to što me zanima!

Mirko Alilović: Vratili smo im za sve ono u Norveškoj

Prije svega ja sam živio za ovu utakmicu jer u Norveškoj sam imao samo pet obrana i živio sam za ovaj dan da im uzvratim, rekao je Alilović
Vidi originalni članak

Uz Gorana Šprema, još jedan junak utakmice – Mirko Alilović.  Hrvatska je pobiejdila Dansku, a Alilović velikog Kaspera Hvidta. Čovjek koji je Červarovu družinu svojim obranama na siječanjskom EP-u 'ubio u pojam', u srijedu je morao stisnuti ruku gomlanu s druge strane. Alilović je skinuo 38 posto danskih udaraca, Kasper 29. 
Mirko Alilović prvi je puta u borbi za olimpijsko odličje. On nije bio u Ateni. Ali bio je u Norveškoj na EP-u no nerado se sjeća Danske.
- Vratili smo im za ono što su nam 'uzeli u Norveškoj. Prije svega ja sam živio za ovu utakmicu jer u Norveškoj sam imao samo pet obrana i živio sam za ovaj dan da im uzvratim.
Ima li Mirko osjećaj da mnogi uoči četvrtfinala nisu vjerovali da će Hrvatska uspjeti.
- Pa prije svakog velikog natjecanja mnogi nas otpisuju. Još nisam čuo da je netko otvoreno rekao da ćemo biti prvi.
Mirko se dodatno pripremao za Dance, nekoliko je puta bio točno u kutu gdje Danci pucaju.
- Pregledao sam nekoliko DVD-ova. Olimpijske igre nisu bilo kakav turnir da bih išta shvatio neozbiljno. Motiv više mi je bilo moje slabo izdanje u finalu EP-a.
U polufinalu opet na Francuze.
-  Oni su bez poraza, igraju najbolji rukomet u Pekingu. Jaki su, pokriveni na svim pozicijama, bit će teško, ali bit će i drukčije nego kad smo igrali u grupi bez Ivana i praktički bez Pere.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • andy25 21.08.2008.

    Mirko, bio si odličan, a protiv Francuske ćete svi biti još bolji!!! U skupini smo protiv njih izgubili s malom razlikom bez Metličića i Ivana, a sad će biti dečki u kompletu! Zna se sada da smo u lovu na medalju i treba rušiti sve pred sobom - do ZLATA!!! HRVATSKA!!!!!!!!!!!

  • uNkNoWnGuY89 20.08.2008.

    Mirko, svaka ti cast na obranam! Bio si sjajan!

  • Šale-OS 20.08.2008.

    \'Ajmo pakleni! Najboji steeeeeeeeeeeeeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare