To je to što me zanima!

Mirko: Drago mi je jer kao i '99. nitko od mene ništa ne očekuje

Nema euforije. Sad čekam protivnika za najboljih šesnaest. Svaki meč uzimam kao novu priču i idem korak po korak, rekao je naš Mirko Filipović za portal Fightsite...
Vidi originalni članak

Nakon što je pobijedio španjolskog borca Jorgea Javiera Lorena tehničkim nokautom u drugoj rundi na K-1 spektaklu u Madridu, Mirko Filipović za Fightsite je rekao:

- Poraz mi ni u jednom trenutku nije bio na pameti. Preiskusan sam i prekvalitetan borac da bih o tome razmišljao - počeo je Mirko koji se nakon 9 godina vratio u K-1. Posljednju borbu prije povratka u Madridu odradio je protiv gorostasa Boba Sappa u Saitama Areni 2003. godine.

- Drago mi je zbog pobjede kao i '99. godine jer i tada nitko od mene nije previše očekivao. Ja ću kao i uvijek dati maksimum - rekao je Cro Cop koji se sada mora spremiti za težeg protivnika.

- Nema euforije. Sad čekam protivnika za najboljih šesnaest. Svaki meč uzimam kao novu priču i idem korak po korak - dodao je Filipović.

"Vratio se stari Mirko kakvog smo voljeli"

Strani mediji bili su oduševljeni nastupom Filipovića. Tako je jedan od najpoznatijih svjetskih portala o kickboxingu, Liverkick, napisao da se vratio dobri stari Mirko:

"Mirko je prolazio kroz teško razdoblje i nije bio dovoljno pokretljiv. Borba protiv Sefa bila je kakva je bila. Mirko je bio spor i više se bazirao na udarce rukom. Protiv Lorena situacija je bila drugačija. Stari Cro Cop kakvog smo voljeli sinoć je bio u ringu"

Idi na 24sata

Komentari 35

  • cigančić 07.06.2012.

    Mirko legendo!!!

  • ping-pong 28.05.2012.

    Daniel Ghita, Badr Hari, Remi (koji je dobio gadne batine od Mirka, danas je Remi puno iskusniji).................ima dosta opasnih boraca! Mirku se ne piše dobro, ako ne skine 10-tak kilograma i nabije kondiciju do maksimuma! Osobno bih volio vidjeti meč Mirka i Badr Haria ( bio bi to odličan boksački meč, netko bi bio nokautiran) ili Mirko- Ghita ( meč snažnih udaraca, također meč s nokautom)!

  • LoVe_hOuSe 28.05.2012.

    Sretno Mirko u daljnjem pohodu u borbe i na titulu...mada imas godina i naspram mladih dana si kao slow montion....ali imas volje i zelje...sto se cesto nevidja za tvoje godine..CROCOP LEGENDA :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare