To je to što me zanima!

Mirko Filipović se trese, ali ne zbog objave novog protivnika...

Cro Copova službena stranica piše kako će sutra (srijeda) biti objavljena zamjena za Wanderleia Silvu za meč 29. prosinca u Saitama Areni. Dok čeka, Mirka trese temperatura 39.8
Vidi originalni članak

Mirko Filipović čeka ime protivnika s kojim će se za nešto više od dva tjedna (29. prosinca) boriti u četvrtfinalu Rizina u japanskom Saitama Areni, organizacije nasljednice legendarnog PRIDE-a. 

Cro Copova službena stranica piše kako će sutra (srijeda) biti objavljena zamjena za Wanderleia Silvu koji je odustao jer je navodno ozlijeđen.

Brazilac je ispao nekorektan jer je izazivao Mirka i najavljivao da će njih dvojica pokazati svijetu što je prava borba, a onda se povukao.

Pravdao se da je to zbog ozljede, a to je u Mirku, kojem nakon treninga iglom vade tekućinu iz koljena u kojem je potrgano sve, od meniskusa do križnih i kolateralnih ligamenata, izazvalo bijes i ogorčenje. 

- Nije sramota uplašiti se i izgubiti, ali sramota je glumiti mangupa, a znaš da se nemaš namjeru boriti - napisao je tada Mirko.

Nije baš idealna pozicija za Cro Copa koji se priprema za borbu, a ne zna tko će ga čekati s druge strane. Treba tu napraviti i taktiku za meč, a uz sve to ovih dana Mirka je pokosila temperatura pa je morao malo smanjiti tempo.

- Ako odem, prijatelji, na grobu mi pjevajte vi - napisao je Mirko na Facebooku, a potom dodao citat iz kultnog filma "Maratonci trče počasni krug", kojim je bocnuo one koji pišu da ovo radi zbog novca.

- Što se tiče moje imovine, a to vas najviše zanima, svu svoju imovinu ostavljam samom sebi - citirao je Cro Cop legendarnog Panteliju.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Di-noAlić 13.12.2016.

    škrtac,cro pop nikad nije čovjek bio niti će, kaže izgubio sve prijatelje kad je zaradio lovu: ajd pojasni pope nama kako, recimo tvoj prijatelj policajac se bori da djeci kupi poklone za Božić jedva kraj sa krajem a ti u milionima grcaš, gdje je problem: pa lova Mirko.... ne pričate više o istim temama, nemate zajedničke interese, itd. oni su ostali isti ti si taj koji se promjenio.... da svi očekuju pomoć od tebe .... dobar si ko sdp...

  • CroManiac 13.12.2016.

    Mirko Legendo! Niti jednu njegovu borbu propustio nisam...jednostavno savršen borac..Volio bih ga upoznati jednog dana to mi je velika želja...sretno U idućoj borbi uz tebe smo uvijek..

  • metalhead_1 13.12.2016.

    mirko je legenda kakva se više neče ponoviti u hrvatskoj a vi serite po njemu kolko vas je volja on je postigao nešto ipak a vi se krijete iza monitora i pljujete ga ne svi pojedinci stoga krepajte tamo di jeste mirko drš se

Komentiraj...
Vidi sve komentare