To je to što me zanima!

Mirko Filipović zbog gripe odgodio operaciju koljena

Nakon operacije Cro Copa očekuje šest mjeseci oporavka, nakon čega planira odraditi tri borbe, i to vjerojatno pod okriljem japanskog DREAM-a
Vidi originalni članak

Veselim se novom povratku u Japan i Saitama Arenu na iduću borbu, ali morat ću se odmoriti šest mjeseci, najavio je Mirko Filipović samo koju minutu nakon što je 'low-kickom' na pod poslao 218 centimetara visokog Hong Man Choija. Odmah je i objasnio kako će 'odmarati' zbog operacije koljena, na koju će ići već 2. siječnja. No nije računao na 'faktore iznenađenja'. U ovom slučaju to je gripa, koja ga je ulovila još u Japanu.
Tako će Cro Cop umjesto 2. siječnja pod nož za desetak dana, no po pitanju dužine stanke to ništa dramatično ne mijenja. Šest mjeseci je i dalje planirana dužina oporavka. Od lipnja do prosinca ove godine Filipović planira nastupiti u tri borbe, i to vrlo vjerojatno pod okriljem DREAM-a. Predsjednik UFC-a Dana White još uvijek se nada povratku Filipovića u američki kavez, ali sve upućuje kako će Japan ostati Mirkova 'obećana zemlja'.
U 2009. godini Mirko Filipović će napuniti 35 godina. Svjestan je i sam da više nije onaj borac od prije nekoliko godina, ali odustati u idućoj godini neće. Barem ne svojom voljom.
- Jedino me ozljede mogu natjerati da uskoro završim karijeru - rekao je nedavno Filipović. Dakle, još barem triput ćemo gledati Mirka u okršajima s najboljim slobodnim borcima svijeta...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • machak_guchi 02.01.2009.

    Već par tjedana u podrumu opako lupam u vreću... I tako se pripremam za Mirka jer sam ga kanio izazvati ovaj mjesec! Malo me bole članci na šakama, a i neka viroza me muči pa se liječim čajevima. Čitam nešto horoskop za ovu godinu... Najavljuje mi još neke ozljede, tako da te Mirko još neću izazvati ovaj mjesec dok ne prizdravim. Mirko se trebao povući nakon što je \"skinuo\" Vanderleja; od tada je slab i \"mlak\" u borbama. Koreanac nije nešto, ali ipak Fedor je s njim imao problema. Pogledajte njegove borbe na \"jubitu\". Mogao je Mirka rušiti, nabiti na koljeno; ma da ne pričam... To je ipak posao gdje se vrti velik novac i jasno je da je meč prodan, ali jadno je što je preočito.

  • petruss 02.01.2009.

    malo je ljudi kao ti! Samo naprijed dok god misliš da možeš. Tko je postigao to što si ti napravio?? Nek samo kenjare to je jedino što mogu. Poz iz os

  • knoxx 02.01.2009.

    hong man choi je amater, nula tehnika samo je velik... ne stoji tvrdnja da ćemog ga gledati u okršajima sa najboljim borcima jer se najbolji nalaze u UFC-u, a ne u DREAM-u. Iako sve čestitke mirku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare