To je to što me zanima!

Mirko: Nakon prvog nokauta ni moja mama me nije prepoznala

Mirko Filipović u četvrtak je posjetio Policijsku akademiju u Zagrebu. Hrvatski borac, nekoć član elitne jedinice ATJ Lučko, odgovarao je na pitanja polaznika akademije
Vidi originalni članak

Bio sam u teškom nokautu. Završio sam u bolnici na šivanju. Kad sam došao kući, majka mi je otvorila vrata. Mislila je da je netko došao i tražio mene pa je rekla" Mirko nije kod kuće". Onda je shvatila da sam to ja, rekao je Mirko Filipović, koji je u četvrtak bio gost na Policijskoj akademiji u Zagrebu.

Hrvatski borac odgovarao je na pitanja polaznika akademije pa je tako otkrio kako je tek iz trećeg pokušaja upisao školu.

- Dvaput sam se prijavljivao. Tek sam iz trećeg pokušaja upao. Na tome mogu zahvaliti majci koja se angažirala kako bi mi pomogla - rekao je Mirko, koji je bio pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko, najelitnije hrvatske policijske postrojbe.

Otkrio je Mirko i kako je počeo trenirati.

- U garaži sam radio na snazi, uglavnom s utezima koje smo napravili otac i ja. Uzori su mi bili Bruce Lee i Jean-Claude Van Damme - kazao je Mirko.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • iskupitelj 29.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • iskupitelj 29.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SAINT 25.05.2014.

    Vrime za mirovinu, jer će te netko pošteno razbit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare