To je to što me zanima!

Mirko odao počast: Randleman je bio velikan slobodne borbe

Borilački svijet oprašta se od pionira i velikana mješovite borbe Kevina Randlemana. Na svom Facebooku od Kevina se oprostio i Cro Cop koji se s njim borio dva puta...
Vidi originalni članak

Svijet mješovite borbe zavijen je u crno. U 44. godini života jučer je preminuo Kevin Randleman, a legende ovog sporta tijekom dana se opraštaju od kolege.

Među onima koji su odali počast MMA pioniru je i hrvatska legenda Mirko Filipović koji se od Randlemana oprostio na svom Facebook profilu. Mirko se s Randlemanom borio dva puta, oba puta 2004. godine, a kao trenutak po kojem će mnogi zapamtiti Randlemana je brutalni nokaut u prvom meču s Mirkom.

'Povodom iznenadne i šokantne smrti jednog od pionira i velikana slobodne borbe Kevina Randelmana izražavam iskrenu sućut Kevinovoj obitelji kao i svim njegovim prijateljima i fanovima.

Dva puta sam imao čast boriti se sa Kevinom, oba puta u 2004-oj. U travnju me brutalno nokautirao da bi u uzvratu u prosincu slavio ja gušenjem. Iznimno snažan i nevjerojatno eksplozivan borac kojeg će mnogi pamtiti upravo po porazu koji mi je priuštio kao i po vec legendarnom suplexu, hrvačkom zahvatu kojim je Fedora tako zakucao o pod ringa da je Fedora od teške ozljede vrata pa čak i smrti spasila puka sreća ili možda Bozja providnost. R.I.P.', napisao je Mirko Filipović.

 

Od Randlemana se oprostio i Stipe Miočić.

Gospodine, ti si legenda i velikan ', napisao je Stipe Miočić .

 
Idi na 24sata

Komentari 16

  • Cruellic 12.02.2016.

    Jedini sport koji priznam je boks.. I daj Mirko već jednom sjaši s... Ovaj vječito ide u penziju i vječito se vraća.. Daj ohladi viseeee.. Prestar siiiiii... I napokon odjasio onaj Kličko i ima nade za pogledati kvalitetan meč, al neeeeeee ovaj Crokuki se još vucarara tu.. Daj ohladite s njih vise!! Sto je bio bio je , sto je dao dao je, na nos mu izlazi viseeeee....

  • pješak 12.02.2016.

    To su u biti polukriminalni tipovi, skloni agresiji i kriminalu i to uopće ne bi trebalo svrstavati u sportaše a još manje ih favorizirati! To uopće nije sport već prljava tučnjava. To mladima daje motivaciju za nasilje i agresiju jednih prema drugima. Svi tinejdžeri koji treniraju borilačke vještine ne rade to iz "sportskih" motiva nego isključivo da prebiju nekog svog vršnjaka ili da izigravaju nasilne "frajere" (koji na kraju završe u bolnici ili na groblju).

  • hulkica 12.02.2016.

    ah ti steroidi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare