To je to što me zanima!

Mirko Oremuš: U svakom smo segmentu bili bolji od Dinama

Mislim da smo bili bolji u svakom segmentu, imali premoć, ali je nogomet sport u kojem ne pobjeđuje uvijek bolji, rekao je nakon poraza Oremuš, kapetan Hajduka
Vidi originalni članak

Dinamo je nakon 5,5 godina pobijedio na Poljudu 2-1 u sjajnoj utakmici koja je potvrdila epitet derbija. Kapetan Hajduka, logično, nakon poraza nije bio zadovoljan.

- Mislim da smo bili bolji u svakom segmentu, imali premoć, ali je nogomet sport u kojem ne pobjeđuje uvijek bolji. Imali smo i igrača viška, ali nismo uspjeli ništa napraviti. Treba im čestitati. Velika je bodovna razlika, prevelika, teško ćemo ih dostići - rekao je Mirko Oremuš.

Duje Čop također nije želio komentirati je li naslov prvaka riješen, iako 'modri' imaju 11 bodova viška, 12 kola prije kraja.

- Zaslužena naša pobjeda. Tvrda je utakmica bila, neizvjesna, kao svaki derbi, ali gledatelji su mogli uživati jer smo i jedni i drugi napadali. Za nijansu smo bili bolji, a i nisu nam stvorili ekstra priliku. Mene povratak na Poljud nije smetao, isključio sam se, uživao u punom stadionu, da je bar svaka utakmica takva. 

Idi na 24sata

Komentari 202

  • spolja 28.02.2013.

    Ma ni gola nebi zabili da se nije odbila od šimunića ne kužim.faul na čopu za crveni,fail na leki... I tako dalje to niste vidjeli papci trebalo je biti 3-0 za dinamo minimalno

  • VjekoslavCinkus 28.02.2013.

    zbilja si rođeni kapetan za momčad koja se takmiči u albaniji u trečoj ligi

  • Kresimir Ruzic 28.02.2013.

    malom oremušu preporučujem okulistu pa mali nema pojma o nogometu sad vidim zašto je nikakav na terenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare