To je to što me zanima!

Mirko ostao bez borbe jer se Fedorov brat potukao u kafiću!

Mirko se neće boriti s Jemjeljanenkom. Aleksander nije spreman ni mentalno niti fizički. Njegova izvedba mogla bi utjecati imidžu turnira, rekli su organizatori borbe
Vidi originalni članak

Mirko Filipović ovog se mjeseca na eventu "Legend 2" trebao boriti protiv Aleksandra Jemjeljanenka, mlađeg i manje poznatog brata slavnog Fedora. No, prije par dana Aleksander je sudjelovao u tučnjavi u kafiću, nakon koje je 63-godišnjak završio u bolnici.

- Jako puno pije, a te večeri mu se nije svidjelo što gosti glasno pričaju pa im je prišao i udario jednog od njih - rekao je vlasnik lokala.

Policija je Rusa privela i podigla kaznenu prijavu. 

Ubrzo je reagirala i organizacija koja je pripremila borbu između Cro Copa i Aleksandra. 

- Mirko se neće boriti s Jemjeljanenkom. Nije spreman ni mentalno niti fizički. Njegova izvedba mogla bi utjecati imidžu turnira - rekli su za Sovsport i otkazali tu borbu, uz dodatno objašnjenje:

- Razgovarat ćemo s Cro Copom i naći mu novog protivnika koji ima seriju pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • RobinCakarun 27.10.2013.

    Steta za otkazanu borbu, ali bila bi greska da CRO COP nastupi na tom eventu sa nekim nepoznatim, neka se FEDOR pokaze i neka odrade borbu u stilu i jos jednom pokazu svijetu tko su bili , tko su sada, i da u buducnosti budu primjer svima drugima, jer sve je i postalo popularno tek onda kad su oni postali THE THREE BEST FIGHTERS ON THE WORLD ( Fedor, Minotauro i Cro Cop), zato Mirko eto sansa je tu , izazovi Fedora i SRETNO, cekamo borbu sa udusevljenjem....

  • muni seferendi 25.10.2013.

    sad ga burazer fedor treba po ušima,bezobraznik jedan, staru čeljad tući ko je to vidio

  • Stile-R6 25.10.2013.

    Ne ide mu u ringu pa tuče penziće... bravo majstore!

Komentiraj...
Vidi sve komentare