To je to što me zanima!

Mirko: Ostat ću u kontaktu s UFC-om, vidjet ćemo...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ovo su bile moje najteže pripreme u karijeri, najintenzivnije. Trajale su šest tjedana, a skoro sam ruku slomio dva puta, rekao je Cro Cop
Vidi originalni članak

Nadam se da Dana White nije previše škrt. I da ću dobiti neki bonus za ovu borbu. Bila je ovo ipak borba večeri. A vi navijači, bili ste fantastični, obratio se Mirko Filipović prepunoj areni u Vancouveru nakon što je pobijedio Patricka Barryja u UFC-u.
Hrvatski borac bio je zvijezda pressice koja je okupila sve sudionike izrazito bogate večeri u Vancouveru.
- Dobar je momak taj Barry. Zato sam ga više poštedio nego druge. Čak smo i razgovarali večer prije u hotelu. Ne moram mrziti nekog da bih ga pobijedio - rekao je Cro Cop i nastavio:
- Ne mislim da je bio previše uzbuđen jer se bori protiv svog uzora. Siguran sam da želi napredovati, zaraditi još više novca, tako da je imao itekako dosta motiva da me pobjedi.
Nije skidao sunčane naočale tijekom pressice, imao je problema sa okom.
- Htio sam svima dokazati da nisam star. Ovo su bile moje najteže pripreme u karijeri, najintenzivnije. Trajale su šest tjedana a skoro sam ruku slomio dva puta. I zato sam presretan što sam pobijedio.
Filipović je otkrio još jednu tajnu.
- Imao sam krivi pristup u proteklim godinama. Ovoga puta sam u Zagreb doveo tri sjajna sparing partnera iz Amsterdama i to se itekako isplatilo.
Ostao je zagonetan oko produljenja ugovora.
- Ostat ću u kontaktu s UFC-om. Hoće li to biti borba ili ne, vidjet ćemo - zaključio je hrvatski borac kojem je to bila sedma borba za UFC.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zelenooki18 13.06.2010.

    iwanna_01 kakvome vrhuncu pa ljudi ga samo samaraju na vrhuncu se povlaci fedor odradit ce jos 2 borbe i povuci ce se ide u sabor svaka mu cast fedor je zvjer..

  • user_27152 13.06.2010.

    najavio odlazak već 5 puta, čovjek od riječi

  • revcipisko1 13.06.2010.

    svaka čast Mirku na svim ostvarenim rezultatima...ali ova \"posljednja\" borba je presmiješna...unaprijed dogovorena...loša gluma

Komentiraj...
Vidi sve komentare