To je to što me zanima!

Mirko se pohvalio top tijelom i zatim poručio: Vratio sam se!

Mirko je objavio i fotografiju na kojoj pozira s legendarnim Wanderleijem Silvom, ali i s jednom od najjačih žena svijeta, Gabi Garciom. Ona je majstorica borilačkih vještina i doista djeluje impozantno
Vidi originalni članak

CroCop se javio na svom Facebooku i jasno najavio povratak koji će se dogoditi u jesen. Osim Filipovića, na turniru će nastupiti i još jedan bivši prvak u Prideu, Brazilac Wanderlei Silva (40).

Obojica bi trebala imati automatski prolaz u drugu rundu i završnicu turnira koja se održava 29. i 31. prosinca u Super Areni u gradu Saitami. To znači da bi Mirko trebao odraditi minimalno dvije borbe u Japanu.

Objavio je i fotografiju na kojoj pozira s legendarnim Wanderleijem Silvom, ali i s jednom od najjačih žena svijeta, Gabi Garciom. Ona je majstorica borilačkih vještina i doista djeluje impozantno.

Mirko Filipović vraća se borbama na Rizinovom eventu u Japanu sljedeće jeseni. Vijest o povratku legendarnog borca nakon umirovljenja prošle zime objavljena je na službenoj press konferenciji na kojoj se pojavio i Mirko, a brzinom munje se proširila svijetom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • SAINT 03.08.2016.

    da ga sada testiraju opet bi bilo neke priče o liječenju ramena , pun ko brod svih kemija na svitu , da ne kažem d.....

  • eon 17.07.2016.

    Mirko idi u mirovinu dosadan si...

  • anders and 17.07.2016.

    jeste li vi sigurni da je ova Gaby zensko? ja bih to provjerio ali bojim se batina

Komentiraj...
Vidi sve komentare