To je to što me zanima!

Mirovina na Cro Copov način: 'Povoljno uređujem travnjake'

Iako je završio karijeru, Mirko se nije odrekao spartanskih treninga. Cro Cop je objavio fotografiju na kojoj kosi travu uz komentar: Povoljno uređujem travnjake i dvorišta
Vidi originalni članak

Mirku ne treba kosilica. On travu rješava lijevim high-kickom, stoji u jednom od komentara na Cro Copovu fotografiju na Facebooku.

Možda su neki mislili da se Mirko Filipović samo šalio kad je rekao da će nakon završetka karijere nastaviti sa spartanskim treninzima. Legendarni hrvatski borac nije izgubio smisao za humor, a nije izgubio ni formu. 

- Nedostaje mi adrenalina pa svaki dan treniram po tri sata. Takav je moj život, uspio sam posložiti da sve stižem. U 7 ujutro već trčim, a navečer radim boksački trening. Idućeg dana vježbam hrvanje i snagu s utezima - rekao je nedavno Mirko.

Sad je objavio fotografiju kako kosi travu uz komentar:

- Povoljno uređujem travnjake i dvorišta.

Iako je zakoračio u peto desetljeće, Mirko izgleda kao u najboljim danima kad je rušio Randelmana, Colemana, Barnetta, Silvu... Dojma smo kako bi Cro Cop u roku od mjesec dana mogao biti spreman za bilo koji izazov koji bi UFC stavio pred njega. 

A između treninga i druženja s obitelji, Mirko se sjeti i onih koji ne mogu brinuti o sebi. Psi u Udruzi za zaštitu životnja "Šapa u srcu" neko će vrijeme fino jesti jer je Cro Cop donirao nekoliko vreća hrane i paketa konzervi.

Nije mu prvi, a sigurno ni zadnji put da je ovako nešto napravio za pse.

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • St. Jimmy 08.06.2016.

    Mirko je veliki ljubitelj životinja, posebno pasa. Iako izgleda "opako", Mirkec je čovjek velikog srca i uvijek spreman pomoći. Meni osobno je Mirko velik čovjek baš zbog toga što je jednostavan, zafrkant i velikog srca.

  • Zagrebacki Plavi 01.06.2016.

    Ja ne razumijem zasto on sad ne bi otisao u Japan ili WWE da zaradi za zivot jer sigurno je jos uvijek jak i dobro izgleda.Uzmimo za primjer Lesnara.On je zbog bolesti otisao iz UFCa u WWE i sad zaradjuje masne pare samo da se pojavi.

  • krmetar 01.06.2016.

    koji seljober

Komentiraj...
Vidi sve komentare