To je to što me zanima!

Mirror: Harry Redknapp će sigurno preuzeti Englesku

Menadžer Tottenhama vrlo vjerojatno bi trebao postati engleski izbornik, doznaje Mirror. Redknapp želi odvesti Spurse u Ligu prvaka, ali ga vuče klupa 'tri lava'
Vidi originalni članak

Ne bi bilo lako napustiti Tottenham, jer u klubu sam vrlo sretan. Ipak, dođe li prilika za preuzimanje reprezentacije, morat ću dobro razmisliti, rekao je Harry Redknapp nakon što je engleska javnost izabrala upravo njega kao izbornika Engleske.

Iako engleski FA  menadžeru Tottenhama još nije poslao službenu ponudu, Mirror eksluzivno doznaje da će Redknapp sigurno preuzeti 'tri lava' za Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

No, glavna zapreka je sam Redknapp koji je u nedoumici jer se osjeća dužan klubu koji ga je bodrio za vrijeme 13-dnevnog suđenja zbog navodnog neplaćanja poreza. Cilj mu je odvesti Tottenham u Ligu prvaka sljedeće sezone, ali je neosporno da ga privlači engleska klupa.

Jedno je sigurno. Do početka Eura ostalo je još četiri mjeseca, a strpljenje engleskog nogometnog saveza i Tottenhama nije veliko.

- Gospodin Redknapp mora vrlo brzo odlučiti što će biti njegov izbor, Tottenham ili reprezentacija. Premda, sigurni smo da nije jedini kandidat za preuzimanje nacionalne momčadi - rekao je Tottenhamov direktor Keith Mills.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sparow985 13.02.2012.

    Mislim da je sljedeći izbornik Engleske sir Alex .. Ako nisu pustili Lukicu neće ni Harrya :(

  • Tazz 13.02.2012.

    AKO ode Redkanpp ode Modrić,Bale,Lennon,Parker,Vdv, i tolko o tottenhamu...

  • ReggochOch 13.02.2012.

    Jedan put se u životu dobije prilika za voditi nacionalnu vrstu..Rijetko koji trener odbija poziv pa tako mislim da će i Harry prihvatiti voditi reprezentaciju...A što se tiče kluba ,neki će igrači profitirati novim trenerom (nadam se da će Niko biti taj) , a neki ne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare