To je to što me zanima!

Mirza Džomba: Samo da se vratimo u jednom komadu

Turbulentan let iz Skoplja nije pokvario raspoloženje rukometašima Zagreb Croatia osiguranja nakon pobjede nad Vardarom 34-26
Vidi originalni članak

Care, samo nas dovezi žive u Zagreb, nemoj da se srušimo sad kad smo napokon počeli pobjeđivati, zavapio je Mirza Džomba nakon što je avion s rukometašima Zagreb Croatia osiguranja dobrano prodrmao jak nalet vjetra pri polijetanju iz Skoplja.
Drmusanje u zraku je potrajalo dvadesetak minuta, no ni jake turbulencije nisu pokvarile dobro raspoloženje zagrebaša, koji su napokon imali razloga za slavlje.
Pobjedom nad Vardarom ostali su u igri za prolazak u drugi krug LP-a, no više od svega raduje činjenica da su napokon cijelu utakmicu odigrali u kontinuitetu, bez padova i crnih rupa u igri.
- Radimo ko konji, ubijamo se na treninzima i to se moralo vratiti - kaže Džomba, kojeg su pred utakmicu u Skoplju “uhvatila” leđa:
- Sreća da mi je pomagao moj cimer Vori, bez njega se ne bi mogao ni obući. Hvala ti Igore.
Bez obzira na bolna leđa Džomba je bio ponajbolji zagrebaš na terenu, “nabrijan” kao da igra finale Lige prvaka, usprkos provokacijama navijača u dvorani Kale.
- U Makedoniji me 'vole’, no ovo je super kako je znalo biti - dometnuo je Džomba, koji je u “žaru borbe” stigao i razbiti nos treneru Vardara, Veselinu Vujoviću.
- Primio me za ruku kad sam krenuo u obranu. Instinktivno sam se istrgnuo i lupio ga po nosu. Te fore mogu proći samo na ovakvim 'divljim’ terenima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare