To je to što me zanima!

Miše izbjegavao odgovore, Andrić vjeruje u uspjeh

Miše se na presici prije Cibalije uglavnom zagonetno smješkao i izbjegavao direktne odgovore. Jedino konkretno rekao je o Cibaliji
Vidi originalni članak

Ako je netko i vjerovao kako Mišu nije pogodio poraz u Osijeku, razuvjerila ga je današnja  konferencija za novinare tijekom koje se trener Hajduka uglavnom zagonetno smiješio i izbjegavao direktne odgovore. Uključujući i zadnji, kako komentira najave iz Dinama da do kraja sezone nemaju gdje izgubiti, koji je prešutio.
Nije trener Hajduka odgovorio niti na pitanje je li riješio problem realizacije, koji će sastav istrčati protiv Cibalije, hoće li krenuti žestoko ili čekati priliku... jedino što je zadovoljilo okupljene bio je odgovor:
- Pogledao sam utakmicu Cibalije i Dinama više puta, dobro mi je došla da vidim slabosti u igri Cibalijine obrane.
Za razliku od njega, kapetan Srđan Andrić bio je puno rječitiji.
- Atmosfera u svlačionici nije poremećena porazom u Osijeku, nadam se da smo ga već i zaboravili - rekao je Andić, koga ne opterećuje razmišljanje o eventualnom novom kiksu.
- Zato i idemo na pobjedu protiv Cibalije. No ne bih bio zadovoljan samo s tri boda, nego očekujem i našu dobru igru. Stalno se priča da smo u krizi, mislim da nismo i cilj nam je to i pokazati - kaže Andrić koji bi odmah prihvatio mogućnosti da Dinamo u zadnjem kolu dođe na Poljud s bodom prednosti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_34983 10.04.2009.

    ne pizdi nego igraj. osijek ste izgubili zbog zalaganja i prije svega zbog trenerskih kukavičkih pristupa. zaboravio je čovjek da do sada pobjeđivao jer je IGRAO, a ne kalkulirao. pa nije ekonomist. bilo je igrača na klupi koji su trebali biti unutra. platit ću kartu u subotu za zapad i ne interesira me vaše punpanje, želim da igrate. jednostavno,zar ne?

  • nogometas05 10.04.2009.

    Hehehe..voda dosla do grla??!!

  • BERISLAE 10.04.2009.

    Ajd hvala Bogu,ionako ništa pametno nije ni govorio,samo se bavio Dinamom,kao da je Dinamov glasnogovornik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare