To je to što me zanima!

Miše: Strpljiv sam, ali mi je strpljenje već na izmaku!

Uprava Hajduka niti nakon pet utakmica Anti Miši nije ponudila ugovor prvog trenera momčadi, što je polako počelo smetati mladom stručnjaku...
Vidi originalni članak

Pozitivan rezultat u nizu, gol-razlika 10-0, jednoglasna podrška navijača nakon sigurne pobjede protiv Rijeke nisu ni za milimetar približila Antu Mišu ugovoru prvog trenera Hajduka. Uprava “bijelih” još mu ne priznaje status, a povjerenje mu upućuje “na kapaljku”, od utakmice do utakmice.
- Za sada sam v. d. trenera do sljedeće srijede i uzvratne utakmice Kupa u Koprivnici - slegnuo je ramenima, no isto tako prvi put otvoreno priznao kako nije zadovoljan stavom čelnih ljudi kluba i time da mu u ugovoru još piše pomoćni trener.
- U životu mi nitko ništa nije darovao, za sve sam se i kao igrač i kao trener morao izboriti sam. Strpljiv sam čovjek, ali moje je strpljenje na izmaku... Vi iz ovog što sam rekao izvucite zaključak - odgovorio je vidno iscrpljeni trener Hajduka.
- Opet nisam spavao. Čudno je to, nakon pobjede ne spavam cijelu noć, a nakon remija sa Slavenom sam spavao kao beba - priznao je Miše, kojemu novi nadimak Avram baš i nije po guštu. Kako bi i bio kad radi “za siću” i bez ugovora prvog trenera. Čelnici kluba očito su prezauzeti organizacijom Skupštine novog ŠDD Hajduka, koja je zakazana za sljedeću subotu, a tijekom koje će Hajduk dobiti novo vodstvo i napokon okrenuti novu stranicu u svojoj povijesti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nix_zgd 18.11.2008.

    debili...dovest će trenera koji ne zna ništa o hrvatskom nogometu i jeziku i potrošit će ogromne novce umjesto da to ulože u mlade nade...idioti

  • JAX 18.11.2008.

    mise daj ostani i ne slusaj ove barabe iz uprave

  • 11 BILI 18.11.2008.

    Ocigledno je da je ta zemlja puna lopova i prevaranata. sicam se kad su doveli onog bugarina VUCOV_a i sto je napravija....nista....e tako ce biti i sa ovim zirinovskim grantom ako ga dovedu,opet ce dovesti hajduka do rasula i losih rezultata. zasto njemu dati tolike novce kad mi imamo svog svog granta sa hrvatskim imenom i prezimenom.....a da sad sam se sitija....to su planovi od pocetka godine kad su doveli invalida giovani rosso da mu on bude prevodilac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare