To je to što me zanima!

Miškovićeva ideja: Rujevica će promijeniti ime i dobiti - krov

Njihovo bi potencijalno ulaganje donijelo povećanje kapaciteta i komfora Rujevice, a u istom razgovoru Mišković je dodao mogućnost da Rujevica postane natkrivena
Vidi originalni članak

Rijekin gazda Damir Mišković, gostujući na lokalnoj televiziji, spomenuo je ideju po pitanju nadograđivanja infrastrukture Rujevice.

Predsjednik aktualnih viceprvaka istaknuo je kako se vode razgovori s Erste bankom oko mogućeg sponzorstva. Njihovo bi potencijalno ulaganje donijelo povećanje kapaciteta i komfora Rujevice, a u istom razgovoru Mišković je dodao mogućnost da Rujevica postane natkrivena te nosi ime glavnog sponzora, Erste banke, u budućnosti.

Mišković je sredinom svibnja dao naslutiti da će Rijeka nastaviti s ulaganjima u Rujevicu.

- Što se Kantride tiče, svi projekti u koje smo investirali i koji su gotovi, bit će naš poklon investitoru koji bude spreman financirati obnovu Kantride. To, pak, ne znači da ćemo čekati sa uređenjem Rujevice. U tijeku su dogovori s Erste bankom o financijskoj suradnji vrijednoj 6-7 milijuna eura, a koji će biti uloženi u natkrivanje sjeverne i istočne tribine. U pet godina natkrit ćemo sve te napraviti jedan po svemu sjajan i za Rijeku idealni stadion.

Pored toga, slijedi još jedna već najavljena promjena.

- Direktor Čohar obavijestio je kako će Rijeka, nakon dugogodišnje suradnje s njemačkom tvrtkom Jakom, od naredne sezone igrati u dresovima glasovitog španjolskog proizvođača Joma. Vrlo brzo u pogon ide novi web-shop i sustav online pretplate, a kvalifikacije Europske lige bit će u izravnim prijenosima na kanalima Arenasporta.
 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Joker 🃏 09.06.2018.

    Bravo, svaka čast!

  • realan5 30.05.2018.

    Rujevica je trebala biti zamjenski stadio tako po meni nema smisla ta nadogradnja treba se skoncentrirati na izradu obecanog a to je kompleks kantrida

  • 30.05.2018.

    Da joj nece promjeniti ime u "Kantrida"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare