To je to što me zanima!

Mislili ste da je s njim gotovo? Dortmund u lovu na Balotellija

Mario se skulirao, zabio 17 golova u 28 nastupa i - ponovo na sebe nauvkao oči Europe. A kada se to dogodi, kada Mario igra u formi, nema kluba koji ga ne bi htio
Vidi originalni članak

Mario, skuliraj se. Dovoljno si se zafrkavao, sad je vrijeme da prestaneš jer ovo ti je zadnja prilika, rekao je Mino Raiola svojem klijentu Mariju Balotelliju kada mu je dogovorio transfer u Nicu.

Mario se skulirao, zabio 17 golova u 28 nastupa i - ponovo na sebe nauvkao oči Europe. A kada se to dogodi, kada Mario igra u formi, nema kluba koji ga ne bi htio.

Jedan takav klub je i Borussia Dortmund, koja je obnovila interes za nestašnog Talijana. 'Žuto-crni' su i prije par godina htjeli povremenog talijanskog reprezentativca, ali su odlučili ne kockati se. Ovoga puta bi mogli pošto su sve veća nagađanja da Aubameyang odlazi.

- Balotelli mi vjeruje. Ja sam izbirljiv i on to zna. Hoće li ostati u Nici? Vidjet ćemo - rekao je Mino Raiola pa dodao:

- Dobili smo ponude od Borussije Dortmund i Marseillea. Njegove izvedbe u Nici su jako dobre, ali morat će dati puno više jer nema puno drugih prilika.

Mariju ugovor s Nicom istječe krajem lipnja pa će njegov idući klub dovesti kao slobodnog igrača.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Pobotchnick Leeyoobo 03.06.2017.

    "nestašni talijan" i ova slika ne idu zajedno. kao ni nestašni hrvat sammir

  • mashy 03.06.2017.

    Ako mu je doslo iz gu*ice u glavu balotelli i sad moze igrat u vrhunskom klubu pa tek mu je 27 samo treba prestat budalu glumit...

  • Bolussia 02.06.2017.

    Nekak sumnjam da u Dortmundu ponovno žele imat posla s Raiolom, nakon slučaja Mikitarjan

Komentiraj...
Vidi sve komentare