To je to što me zanima!

'Mislio sam da se braniči neće moći nositi s Mandžukićem'

Mario Mandžukić u igru je ušao u 72. minuti kod rezultata 2-0 za Juve, no Bayern je do 91. minute preokrenuo utakmicu te na kraju slavio u produžetku i ušao u četvrtfinale
Vidi originalni članak

Nogomet je lijep jer smo u posljednjim minutama imali priliku zabiti i treći gol, jer je Mario Mandžukić imao sjajnu priliku kod 2-2 u produžetku, jer smo opet imali priliku nakon 4-2. Imati 2-0 na poluvremenu nije lako, pokazali smo karakter, a u završnici smo morali bolje čuvati loptu, rekao je Massimiliano Allegri nakon šokantne utakmice u Münchenu.

Juve je u 28. minuti imao 2-0 i prolaz u četvrtfinale Lige prvaka. Držali su igrači 'stare dame' taj rezultat sve do 73. minute, a onda je zabio Lewandowski. Samo minutu prije u igru je ušao Mario Mandžukić umjesto Alvara Morate, jednog od boljih igrača Juventusa do tada.

- Trebao sam svježe meso poput Mandžukića koji može zadržati loptu. Mislio sam da se dva njihova braniča neće moći nositi s njim. Nažalost, on se povukao jako duboko, pa su njihovi braniči više sudjelovali u igri - kritizirao je Mandžukića Allegri.

U 91. Müller je zabio za produžetke, a onda  Alcantara i Coman u samo dvije minute šokirali 'staru damu'.

- Dečki su odigrali veliku utakmicu i svaka čast našem treneru, ali moramo znati koliko vrijedi Bayern. Bili smo blizu nečeg velikog, prava šteta zbog toga. Sad moramo ovo zaboraviti, okrenuti novu stranicu i fokusirati se na derbi protiv Torina - rekao je direktor Juventusa Beppe Marotta.

Guardioli su pobjedu donijele fantastične zamjene, Coman i Alcantara.

- Ovo je bila sjajna utakmica za navijače. Igrali smo protiv prošlogodišnjeg finalista i znali smo da su sjajna momčad. Moram udijeliti velike komplimente svojoj momčadi. Teško je pobijediti talijansku momčad kada si dva gola u zaostatku - rekao je Pep Guardiola koji tako u svojoj posljednjoj sezoni u Bayernu ostaje u utrci za naslov u Ligi prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • MissMadrid 17.03.2016.

    Gluposti. Juventus se raspao kada je izvadjen Sami Khedira. Taj covjek je nevjerojatan. I u Madridu trebaju plakati sto su ga pustili. On je taj koji je bio povezivac obrane , vezne linije i napada. Nakon njegovog izlaska Juventus je otisao u krilo Buffonu. Poslje toga se znalo sta sljedi. Samo je bilo pitanje radi vremena hoce li Bayern stici zabiti 2 gola

  • strmi007 17.03.2016.

    Ništa čudno

  • zeljkov1 17.03.2016.

    samo veliki krreten od trenera mijenja svoje najbolje igrače na utakmici,kediru,moratu i kuardada i stavlja trojicu koji se nisu niti čuli u ostatku utakmice.puno bolja momčad u ovoj utakmici ispala.alegri sve napravio da juve ispadne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare