Obavijesti

Sport

Komentari 57

'Mislio sam da se braniči neće moći nositi s Mandžukićem'

'Mislio sam da se braniči neće moći nositi s Mandžukićem'
1

Mario Mandžukić u igru je ušao u 72. minuti kod rezultata 2-0 za Juve, no Bayern je do 91. minute preokrenuo utakmicu te na kraju slavio u produžetku i ušao u četvrtfinale

VIDEO

Nogomet je lijep jer smo u posljednjim minutama imali priliku zabiti i treći gol, jer je Mario Mandžukić imao sjajnu priliku kod 2-2 u produžetku, jer smo opet imali priliku nakon 4-2. Imati 2-0 na poluvremenu nije lako, pokazali smo karakter, a u završnici smo morali bolje čuvati loptu, rekao je Massimiliano Allegri nakon šokantne utakmice u Münchenu.

Juve je u 28. minuti imao 2-0 i prolaz u četvrtfinale Lige prvaka. Držali su igrači 'stare dame' taj rezultat sve do 73. minute, a onda je zabio Lewandowski. Samo minutu prije u igru je ušao Mario Mandžukić umjesto Alvara Morate, jednog od boljih igrača Juventusa do tada.

- Trebao sam svježe meso poput Mandžukića koji može zadržati loptu. Mislio sam da se dva njihova braniča neće moći nositi s njim. Nažalost, on se povukao jako duboko, pa su njihovi braniči više sudjelovali u igri - kritizirao je Mandžukića Allegri.

U 91. Müller je zabio za produžetke, a onda  Alcantara i Coman u samo dvije minute šokirali 'staru damu'.

- Dečki su odigrali veliku utakmicu i svaka čast našem treneru, ali moramo znati koliko vrijedi Bayern. Bili smo blizu nečeg velikog, prava šteta zbog toga. Sad moramo ovo zaboraviti, okrenuti novu stranicu i fokusirati se na derbi protiv Torina - rekao je direktor Juventusa Beppe Marotta.

Guardioli su pobjedu donijele fantastične zamjene, Coman i Alcantara.

- Ovo je bila sjajna utakmica za navijače. Igrali smo protiv prošlogodišnjeg finalista i znali smo da su sjajna momčad. Moram udijeliti velike komplimente svojoj momčadi. Teško je pobijediti talijansku momčad kada si dva gola u zaostatku - rekao je Pep Guardiola koji tako u svojoj posljednjoj sezoni u Bayernu ostaje u utrci za naslov u Ligi prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"