To je to što me zanima!

Mišo Krstičević: Prema nama s juga osjeća se antagonizam...

Mi se moramo izboriti da u gostima zabijemo dva-tri gola, tada nas ni protivnik ni sudac zajedno neće moći pobijediti, rekao je trener Hajduka koji je darovao krv
Vidi originalni članak

Trener Hajduka Mišo Krstičević odazvao se jutros sa svojim pomoćnikom Šeparovićem akciji dobrovoljnog darivanja krvi, koju je u suradnji s Crvenim križem organizirao Hrvatski zbor sportskih novinara - sekcija Split.

- Svi ljudi koji mogu dati krv, trebali bi se odazvati ovakvim akcijama, da se pomogne, jer nikad ne znate kome krv može zatrebati. Ovo je naš mali doprinos - kazao je Krstičević, koji je pristao odgovoriti i na nekoliko pitanja vezanih uz Hajduk.

- Zadnji rezultati ne idu nam u prilog. Imamo problema van sporta i to utječe na rezultate. Na momčadi je da se vrati na put pobjeda. Važno je htijenje, nadam se da ćemo pobijediti Slaven Belupo - rekao je Krstičević i dodao:

- Imali smo veliki broj prigoda na svim utakmicama, no nismo ih realizirali, nismo zabili gol kad je trebalo, a primali smo golove iz ''odbijanca''

Osvrnuo se i na brojne sporne situacije koje su suci procijenili na štetu Hajduka.

- U HNS-u ne participiramo koliko bi trebali. Sami smo i osjećamo taj antagonizam prema nama s juga. Međutim, mi se moramo izboriti da u gostima zabijemo dva, tri gola, tada nas ni protivnik ni sudac zajedno neće moći pobijediti - ustvrdio je trener Hajduka te zaključio:

- Neću i ne želim se uopće družiti s ljudima koji su pokvareni i koji kompromitiraju nogometnu igru i zato ne dajem izjave. Ne želim se spuštati na taj nivo da dajem izjave jer bih mogao svašta reći, a ne želim da me se tako prikazuje.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • antuntun505 19.09.2012.

    paranoja....da ne kažem neku težu riječ

  • matija00 18.09.2012.

    E moj treneru, da ste sve u 1. pol zabili bilo bi 3-4 gola u njihovoj mreži,ali NISTE, i nemojte se izmotavat na sudca jer penal je bio, bez obzira jel bila 89 ili 93 min ili 5 min, ako je penal,penal je...

  • mestar 18.09.2012.

    Staje niste na utakmici,samo vas kosta jednu Kunu.Izgleda vise vollite visit na racunalu i pikarat protiv Hajduka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare