To je to što me zanima!

Mister zadnja minuta: Kalinić opet u nadoknadi za pobjedu!

Nakon što je u prošlom kolu u sudačkoj nadoknadi donio pobjedu protiv Cagliarija, Nikola Kalinić Fiorentini je donio pobjedu i u posljednjim sekundama kod Crotonea
Vidi originalni članak

Ako već ima problema s ozlijeđenim Ćorlukom i Vrsaljkom, hrvatski izbornik može mirno spavati kad su u pitanju napadači. Nikola Kalinić drugi je susret zaredom donio Fiorentini pobjedu, ovaj put kod Crotonea, i igra u sjajnoj formi.

Odličnu loptu dao mu je Ricardo Saponara, a Kalinić je elegantnim lobom prebacio golmana za 14. prvenstveni gol sezone. Njegov reprezentativni kolega Milan Badelj igrao je do 71. minute.

Odličan posao protiv Sampdorije u pobjedi 1-0 odradili su Marko Pjaca i Mario Mandžukić. Pjaca je susret počeo sjedeći, no ušao je već u 27. minuti umjesto ozlijeđenog Dybale. Jedini gol na utakmici zabio je Juan Cuadrado već u sedmoj minuti.

Devet kola prije kraja prvenstva Juventus ima ogromnih deset bodova prednosti ispred Napolija i 11 ispred trećeplasirane Rome, koja ima utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Karlo Butić Butigol 19.03.2017.

    Protiv Ukrajine moramo ovako:Subasic/Pivaric(nemamo drugog jbg),Vida,Mitrovic,Jedvaj/Modric,Kovacic,Rakitic/Kramaric,Kalinic,Pjaca.Iako sigurno nece tako!

  • blue_devil06 19.03.2017.

    Bravo Kalinicu! U petak isto to ocekujemo u kockastom dresu! Moze i vise komada! Ali nemoj da te cekamo do kraja.....hehe

  • bedak11 19.03.2017.

    Kako bi bilo lijepo kad bi novinari shvatili da je fora spavas li mirno zastarjela i da bi ju trebali prestat forsirat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare