To je to što me zanima!

Misteriozna bolest NBA igrača: Povraća, gubi kilogram dnevno

Larry Nance jr. počeo se loše osjećati 29. ožujka, uoči utakmice s Utah Jazzom. Propustio je trening, a onda i samu utakmicu. Bio je na infuziji i stalno povraćao. Izgubio je u 10 dana oko 10 kilograma
Vidi originalni članak

Prema pisanju američkih medija, košarkaš Clevelanda Larry Nance jr. (28) obolio je od misteriozne bolesti. U 10 dana izgubio je oko 10 kilograma i u redovima Cavsa upalio se alarm.

Počeo se loše osjećati 29. ožujka, uoči utakmice s Utah Jazzom. Propustio je trening, a onda i samu utakmicu. Cavsi su ga odlučili odmoriti u tri gostujuće utakmice. Odmah je testiran na korona virus, a nalaz je bio negativan.

POGLEDAJTE VIDEO: Mural posvećen Bryantu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošao je nesretni košarkaš niz pretraga, ali doktori nisu uspjeli dijagnosticirati što mu je točno. Visok je 201 centimetar, a prije bolesti imao je oko 111 kilograma. Dominirao je pod košem, a u NBA ligi poznat je kao čovjek s raznovrsnim i atraktivnim zakucavanjima.

Srećom, sad se osjeća bolje. Non-stop je bio na infuziji, imao je mučnine, povraćao je, a tek nakon 10 dana stanje mu se malo poboljšalo. Nije poznato kad će se vratiti na parket, a ove sezone na prosjeku je od 10,1 poen po utakmici uz 7,1 skok.

Nance jr. sin je Larryja Nancea starijeg. Njegov otac bio je sjajan NBA igrač, igrao je za Cleveland i Phoenix i triput je bio na All-Staru. Nance stariji osvojio je prvo natjecanje u zakucavanjima, a njegov sin je 2018. bio drugi.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Ljubitelj_istine 09.04.2021.

    Neka se cijepi protiv korone i biće mu dobro . Cijepljnje je ključno, tako su nama rekli.

  • roko2023 09.04.2021.

    Neka se javi u BLM mozda oni znaju sto je..

  • obama terorist 09.04.2021.

    Ma ako nije korona koga briga?? Rak u zadnjih 30god ubio 4milijarde ljudi najmanje pa nitko cjepivo ili lijek ne izmislja! One sto su i napravili za 80%oboljelih je nedostizno..tako da su masoni sveli na onu plati ako hoces zivjeti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare