To je to što me zanima!

Mladen Pelaić: Doći ću na finale Kupa na štakama!

Andričević je korektan momak. Ne ljutim se na njega, to se moglo i meni dogoditi, iz bolnice je poručio dobro raspoloženi Mladen Pelaić
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko poziva na koje se javila “automatska sekretarica”, iz splitske se bolnice javio sasvim dobro raspoloženi “ranjenik” Mladen Pelaić:
- Telefon ne prestaje zvoniti. Više ni ne znam tko me sve nije zvao, tako da ni ne stignem odgovoriti na sve pozive. 
U ponedjeljak ujutro stigla mu je još jedna SMS poruka, ona Marija Andričevića sa željom za brzim ozdravljenjem.
- Ma momak je korektan. Ne ljutim se na njega jer se to moglo dogoditi i meni. Mogao sam i ja nekom drugom slomiti nogu - kaže Hajdukov desni branič.
Unatoč težini ozljede ne napušta ga optimizam:
- Ma kakvi! Uvjeren sam da ću se vratiti prije nego što liječnici prognoziraju. Operacija je uspjela, sve je u redu i sad je na meni odraditi rehabilitaciju. Ma ne znaju oni s kim imaju posla. Samo da dečki u srijedu odigraju dobru utakmicu, da prođu Varteks. Vidjet ćemo se na tribinama već u finalu Kupa. Makar i na štakama!

NEMA TKO NIJE BIO NA ŠTAKAMA...
Mladen Pelaić osmi je Hajdukov igrač koji je u posljednjih godinu dana završio na štakama. Gabriću je koljeno stradalo još protiv Sampdorije, Rukavini gležanj protiv Pule, Bušić, Živković i Verpakovskis lomili su metatarzalnu kost, Andriću je napukla fibula, a Tudoru stradao gležanj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_33155 19.02.2009.

    Mladen Pelaić je legenda. Treba ubit Andričevića

  • c-r-n-y 11.06.2008.

    mladene,ti si legenda što tako razmišlajš o andrićeviću,da se tak meni dogodilo ja više tom igracu nebi mogao u oći pogledat

  • torcida1950hajduk 22.04.2008.

    a jeben ti ja mater

Komentiraj...
Vidi sve komentare