To je to što me zanima!

Mladen Pelaić: Prvo mi je Eduardo prošao kroz glavu

Što je bilo, bilo je, nisam želio niti novine čitati. Ne krivim Andričevića, pričali smo sat vremena u bolnici, ispričavao mi se, rekao je Mladen Pelaić
Vidi originalni članak

Nakon neprospavane noći zbog bolova u nozi i šoka koji je proživio, Mladen Pelaić je u bolesničkoj sobi u nedjelju bio dobro raspoložen.
- Više me ne boli, osjećam se puno bolje i uvjeren sam da ću se vratiti na teren i prije nego to doktori očekuju - najavio je optimistični Pelaić, koji je smješten na odjelu za traumatolgiju splitskog KBC-a.
Uz krevet smo primijetili puno vrećica, uglavnom s voćem.
- Svi mi nešto nose, ali ne bojte se, neću sve pojesti da mi se ne ponove pripreme u Turskoj, na koje sam otišao sa 87 kilograma.
Lom noge odvrtio mu se u glavi mnogo puta tijekom besane noći.
- Vidio sam da je Andričević išao đonom. Pokušao sam se obraniti, zato sam ga i pogodio rukom u glavu. Kad je pukla noga, prvo mi je Eduardo prošao kroz glavu.
Kao ni Eduardo, ni Pelaić ne želi vidjeti snimku.
- Što je bilo, bilo je, nisam želio niti novine čitati. Ne krivim Andričevića, pričali smo sat vremena u bolnici, ispričavao mi se... Jedino što želim je sve što prije zaboraviti i vratiti se na teren.




DVIJE GODINE ANDRIČEVIĆU?

Ocijeni li disciplinski sudac Andričevićev start namjernim, a ne samo pogibeljnim, prema hrvatskom disciplinskom pravilniku, igraču Cibalije prijeti suspenzija između šest mjeseci i čak dvije godine. Ako start nije namjeran, maksimalna kazna je godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_33155 19.02.2009.

    Pelaiću drži se uz tebe smo. MARTIN TAYLOR JE CAR

  • god of war 21.04.2008.

    imamo i mi konja za utrku najglupljeg igrača..nisu samo englezi tu najbolji....koja je to pukotina od čovika ajmeee majko...brz oporavak pelaiću!!!!

  • daja26 21.04.2008.

    ma nije uopce namjerno,bas se vidi da je isao na loptu,i da je prvo loptu izbio pa je njega slucajno zakacio.hahaha.....20 godina robije,pa ljudi moji ovo je pokusaj ubojstva...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare