To je to što me zanima!

Mladen Petrić: Čekam da Bilić razgovara sa mnom

Nakon što je ponovno potegnuto pitanje o onome što razlikuje Petrića u klubu i reprezentaciji, špica HSV-a najavio je razgovor s izbornikom Bilićem
Vidi originalni članak

Završila su prvenstva, Dinamo i Hajduk su odradili derbi, pa je Slaven Bilić na treningu u ponedjeljak imao sva 24 pozvana igrača. Neki umorni, neki ozlijeđeni, neki izvan forme... Ali atmosfera je i dalje sjajna.
- Pripreme za Ukrajinu teku po planu. Od ponedjeljka smo započeli s radom u dvije skupine, ovisno u kakvom je tko fizičkom stanju - rekao je Bilićev suradnik Nikola Jurčević. Pred novinare je Jurčević došao u društvu Mladena Petrića i Nike Kranjčara. Zabrinutih lica, nisu izgledali kao najsretniji ljudi na svijetu.
- Posljednjih dana puno smo radili u parku i u teretani, to mi je dosta pomoglo u podizanju forme - rekao je Petrić i dodao:
- Osjećam da sam spreman za svih 90 minuta. Nadam se da će mi izbornik dati priliku od prve minute, ali to je ipak njegova odluka.
Eduarda nema u kadru i utrka za Olićevim partnerom je otvorena. Mandžukić je dugo figurirao kao najozbiljniji kandidat, ali tu je i Petrić.
- Sjajno se slažem s Olićem na terenu, iako smo nas dvojica potpuno različiti igrači. Olić je igrač koji zna pritisnuti, sjajno igra presing, a ja sam često bio iza njega. Tako smo dosta zabijali ove sezone - kaže Petrić, koji je u HSV često vrhunski. U reprezentaciji se u takvom izdanju rijetko predstavlja, što i nije nešta posebno novo.
- Znam, svjestan sam toga. Očekujem razgovor s izbornikom ovih dana... - rekao je Mladen.
A dok je Petrić zabijao u paru s Olićem, Niko Kranjčar je morao odmarati. Ozljede su ga ove sezone 'ubile'.
- Želim što prije zaboraviti ovu sezonu. Toliko problema, toliko ozljeda... Ne sjećam se da sam ikada imao lošiju sezonu - rekao je Kranjčar, koji je u subotu skoknuo do Zagreba na vjenčanje sestre Lane.
- Ušao sam u ritam treninga i to mi je u ovom trenutku najvažnije, budući da su prognoze bile jako loše. Zdravlje je sada OK, ali činjenica je da mi nedostaju utakmice - kaže Niko. Ni sam ne zna hoće li biti spreman za Ukrajinu u subotu.
- Nisam u najboljoj formi, nisam potpuno spreman, ali mogu igrati. Pitanje je samo koliko mogu, a to će odlučiti izbornik - rekao je vidno zabrinuti Kranjčar nakon laganog trčanja po šumici uz more u blizini hotela 'Eden'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mocnitikut 01.06.2009.

    A po kojoj je to logici Manđukić ispred Klasnića i Petrića? Jeli igra u jačoj ligi? Pa ne baš. Jeli ima više iskustva od njih? Pa ne baš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare