To je to što me zanima!

Mladen Petrić - Gospodin "Dva Gola Po Utakmici"

Hrvatski napadač tri puta je zabio po dva gola na utakmici. Bild se pita može li nadmašiti učinak Lothara Emmericha iz sezone 1965/66.
Vidi originalni članak

Ima napadača koji jednostavno nisu zadovoljni ako na utakmici zabiju samo jedanput. Uvijek traže drugi gol. Mladen je jedan od njih, opisao je "svog" napadača Petrića izbornik Hrvatske Slaven Bilić za njemački Bild.
- Ima senzacionalnu pucačku tehniku i koristi najmanju mogućnost da dođe u priliku pucati. Ta je odlučnost njegova velika prednost - nastavlja Bilić hvaliti napadača dortmundske Borussije.
Petrić je ove sezone tri puta zabio po dva gola na utakmici - Werderu, Herthi i Bayeru. I ozbiljno prijeti učinku jedne velike legende. Lothar Emmerich je legendarni napadač Borussije, koji je u sezoni 1965/66. osam puta uspio zabiti dva gola na utakmici. Bild je velik prostor posvetio priči u kojoj se pitaju može li ga Petrić nadmašiti.
- Mladen je za mene jedan od najboljih napadača u Europi. Zato što je tako kompletan. Otpočetka mi je bilo jasno da će biti velika zvijezda u Bundesligi. Nije moglo biti drukčije, jednostavno ima izvanserijske sposobnosti - dodao je izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Boki 23.10.2007.

    ma izvrstan je

Komentiraj...
Vidi sve komentare