To je to što me zanima!

Mladen Petrić potpisivao se čak i na tijela navijača

Tijekom priprema Borussije iz Dortmunda navijači imaju priliku doći u izravan doticaj sa svojim ljubimcima, pa i dobiti autograme
Vidi originalni članak

Nekoliko dana nakon što su navijački neredi poremetili njihov ogled s Baselom, nogometaši dortmundske Borussije preselili su u mjesto Donauesching. I izazvali opću euforiju. Gotovo tisuću navijača promatralo je trening svojih ljubimaca u ponedjeljak. Nakon što su igrači odradili sat i pol dug trening, na red su došli autogrami. A tada je najveća zvijezda - Mladen Petrić.
"Kad su igrač počeli potpisivati autograme, najviše posla imao je hrvatski napadač. Potpisivao se na papire, kape, majice, pa čak i na gola tijela nekih navijača", prepričava situaciju na treningu Suedkurier. Ovaj list opisuje i kako je trening gledalo puno mladih navijača odjevenih u kockasto.
Petrića, Roberta Kovača i njihove suigrače navijači dolaze gledati i iz obližnjih mjesta.
- Dolazim iz Deisslingena. Kada mi Borussia trenira ispred kućnog praga, moram biti ovdje. Prvi put gledam momčad iz ovakve blizine i nadam se da ću dobiti još nekoliko autograma, pogotovo od Mladena Petrića. On je sjajan - rekao je navijač Borussije Stefan Matzka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare