To je to što me zanima!

Mladenci, dođite na Maksimir! Prosidba je skroz besplatna...

TOMISLAV I IVANA Sve je dogovarao mjesec dana, ali je za dopuštenje morao čekati - Uefu. Dva dana prije utakmice odrađen je i posljednji sastanak, a Tomislava je zanimalo kako će to sve izgledati
Vidi originalni članak

Ne znam hoće li se dojmovi ikad slegnuti. Prepričavat ćemo ovo milijardu puta i uvijek će biti super, rekao je Tomislav Rubić (46), navijač Dinama koji je zaprosio djevojku Ivanu na maksimirskom stadionu pred početak utakmice “modrih” i Plzeňa. 

Spiker je zamolio gledatelje da obrate pažnju na semafor gdje je pisao tekst prosidbe, a Ivana je ubrzo rekla sudbonosno “da” i visoko digla ruku s prstenom.

- Nije bilo lako skrivati pripremu ovakvih zaruka, sve je počelo prije mjesec dana. Bilo je predivno - dodao je Tomislav za Gold FM i zahvalio glasnogovorniku Dinama Alenu Lesičkom.

- Takve stvari Uefa mora prije odobriti, a dopuštenje je dobio tek nakon zajedničkog sastanka dva dana prije utakmice. Njih je samo zanimalo kako će to grafički izgledati na semaforu - rekao nam je Lesički.

Prva je ovo prosidba otkako je on u klubu i za to nisu tražili ni kune.

- To je pozitivna stvar, zašto ne izaći im ususret. Ništa nas nije koštalo da to grafički pripremimo i objavimo i spiker kaže dvije rečenice, a njima smo pružili doživljaj za cijeli život - dodao je.

Dok je to govorio, kraj terena je snimanje imao jedan tek vjenčani par, kojih dosta dolazi ovjekovječiti prve dane u braku.
Nije Dinamo povezan s ljubavi samo zbog Valentinova, kad mu je 2000. vraćeno ime, nego se ljubav tamo živi svakodnevno...
 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 23.02.2019.

    Mladenci dođite.Besplatno si sjebite život

  • It's kišing 23.02.2019.

    Sad kad im se rodi sin i postane navijač Hajduka... Hehehe

  • 23.02.2019.

    A ako ne pristane, neće je voljeti do kraja života?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare